Ολυμπιακός – Παρτιζάν Βελιγραδίου 2-2, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΑΕΚ 1-0

Ολυμπιακός – Παρτιζάν Βελιγραδίου 2-2, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΑΕΚ 1-0

Με προίκα το 3-1 του Βελιγραδίου, ο Ολυμπιακός δεν φόρτσαρε κόντρα στην Παρτιζάν, αλλά δεν είχε πρόβλημα με το 2-2 να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να φέρει ακόμη πιο κοντά την παρουσία του στους ομίλους. Δεν φοβίζουν οι πιθανοί αντίπαλοι της Παρασκευής!

 Πάρτι πρόκρισης στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός με περίπου 25.000 κόσμο του και εξαιρετικό κορέο με σχέση και σύνδεση και με Ερ. Αστέρα πριν την σέντρα. Και ας ήρθε με ισοπαλία αυτή η πρόκριση. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν πάλι αρκετές δυσκολίες με την Παρτιζάν, δεν έβγαλαν τόσο καλό ματς στο φαληρικό γήπεδο, ωστόσο έχοντας ορισμένες καλές στιγμές και με τον Καρσελά πολύ ανεβασμένο και με γκολ αλλά και με τον Φορτούνη επίσης να σκοράρει πήραν το 2-2 στο Φάληρο είναι ήδη στα πλέι οφ του Champions League.
Τα γκολ και οι σημαντικότερες φάσεις από το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παρτιζάν

https://www.youtube.com/watch?v=4TDVAHbvOto

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΑΕΚ 1-0

Στα τρία κόρνερ πέναλτι, λέγαμε μικροί. Στα τρία κόρνερ αποκλεισμός, λένε στην ΑΕΚ. Το πάθημα των «στημένων» του ΟΑΚΑ, δεν έγινε μάθημα στη Μόσχα για την Ένωση που ηττήθηκε (1-0 ο Νάτχο) με φθηνό τρόπο από την ΤΣΣΚΑ! Την Παρασκευή μαθαίνουν αντίπαλο στο Europa oι «κιτρινόμαυροι».

Ηταν τέτοιο το σκορ του πρώτου αγώνα που δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην ΑΕΚ. Κι όμως. Ο Μανόλο Χιμένεθ το δούλεψε στο κεφάλι του και αποφάσισε να πάει σε πολλές αλλαγές. Και στο σχήμα (3-5-2) και σε πρόσωπα. Δεδομένα η «Ενωση» τα πήγε καλύτερα στην ρεβάνς. Προφανώς και η… χαλαρότητα των Ρώσων έπαιξε τον ρόλο της. Μία χαλαρότητα που αν οι παίκτες τις ΑΕΚ την «μύριζαν» νωρίτερα θα μπορούσαν να τους αγχώσουν.

Ομως ο Γιόχανσον αποδείχθηκε μοιραίος. Μάλλον άτυχος για να μην τον αδικούμε. Στο 45′ είχε την κεφαλιά που έβγαλε ο Ακινφέεβ και στο 63′ είχε το δοκάρι (έδιωξε και ο Ρώσος γκολκίπερ). Το γκολ για την ΑΕΚ δεν ήρθε και οι Ρώσοι πάλι από κόρνερ έβαλαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Νάτχο να εκμεταλλεύεται την πρώτη κεφαλιά του Μπερεζούτσκι.

Τα γκολ και οι σημαντικότερες φάσεις από το παιχνίδι Τσσκα Μόσχας-Άεκ

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.