Ξεκινούν οι αιτήσεις για την “43η Διεθνή Έκθεση Γούνας”

Το ραντεβού τους με τον εμπορικό κόσμο των μεγαλύτερων αγορών γούνας ανανεώνουν οι  σημαντικότερες και πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις γούνας της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετέχοντας στην 43η Διεθνή Έκθεσης Γούνας Καστοριάς , που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2018 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων για τους Εκθέτες που συμμετείχαν στην 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας, ξεκινά από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιανουαρίου.

Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων για τους νέους Εκθέτες.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς σεβόμενο τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον επιχειρηματικό κόσμο από το δυσμενές οικονομικό κλίμα των τελευταίων ετών, αλλά και αξιοποιώντας το πλεονέκτημα των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, αποφάσισε να προχωρήσει σε εκ νέου μείωση των τιμών διάθεσης των περιπτέρων, με τον νέο τιμοκατάλογο να διαμορφώνεται ως εξής:

ΖΩΝΗ Α: 90 €/τ.μ.

ΖΩΝΗ Β: 55 €/τ.μ.

ΖΩΝΗ Γ: 45 €/τ.μ.

DESK 1200 €

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου στα τηλ: 2467022353, 21123 και στο email info@akf.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.