Με το βλέμμα στο Μάιο

Με το βλέμμα στο Μάιο

Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του 2017, αλλά το βλέμμα των ανθρώπων της Interwetten κοιτάζει ήδη μακρύτερα και για την ακρίβεια στον Μάιο του 2018, το μήνα όπου τελειώνει η Super League και όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τότε θα μάθουμε τις νέες πρωταθλήτριες για τη σεζόν 2017-18 και έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούμε να βρούμε στην πλατφόρμα της interwetten.gr, όσον αφορά το πιο δημοφιλές μακροχρόνιο στοίχημα, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

 

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Όταν έχεις κατακτήσει τα 19 από τα τελευταία 21 πρωταθλήματα, τότε δικαιούσαι να λογίζεσαι ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ακόμη και αν είσαι 4ος στη βαθμολογία και ένα βαθμό πίσω από τους δύο πρωτοπόρους. Ο λόγος φυσικά για τον Ολυμπιακό που προσφέρεται στην interwetten ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο στο 3,30. Βέβαια σε σχέση με άλλες χρονιές, η διαφορά είναι οριακή, αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ακολουθούν στο 3,30. Η φανέλα του Παναθηναϊκού πάντα μετρά και παραμένει τέταρτο φαβορί στο 9.75 αν και το «τριφύλλι» είναι 8ο στη βαθμολογία, ενώ η ομάδα – έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος προσφέρεται στο 25,00.

 

Έχει ξεφύγει το τρένο της Σίτι

Η τρελή πορεία της ομάδας του Γκουαρδιόλα έχει επηρεάσει και τις αποδόσεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και αν η Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Μόλις στο 1,10 προσφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει διαφορά οκτώ βαθμών από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες του Μουρίνιο λοιπόν, προσφέρονται στο 16,00 για να στεφθούν πρωταθλητές, στην ίδια απόδοση με την Τότεναμ του Ποκετίνο. Πιο πάνω συναντούμε την περσινή πρωταθλήτρια, Τσέλσι, στο 20,00. Στο 50,00 προσφέρεται η Λίβερπουλ, στο 75,00 η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ. Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις είναι τετραψήφιες!!

 

Στο ίδιο έργο θεατές

Δεν έχει αντίπαλο η Μπάγερν στη γερμανική Μπουντεσλίγκα. Τι κι αν άρχισε άσχημα, τι κι αν έφυγε ο Αντσελότι, ήρθε ο Χάινκες, η κατάσταση μαζεύτηκε, η κορυφή της ανήκει και η απόδοση στην κατάκτηση του τίτλου από τους Βαυαρούς βρίσκεται στο 1,05. Υπάρχει ακόμη και στοίχημα στην Interwetten, που αναφέρει το εξής: «Να μην είναι πρωταθλήτρια η Μπάγερν» με απόδοση στο 7.00. Μόνη της και όλοι τους δηλαδή. Ξεχωριστά, βρίσκουμε τις Ντόρτμουντ και Λειψία στο 18.00, τη Σάλκε στο 25,00 και μετά όλες οι αποδόσεις έχουν τρία ψηφία.

 

Κούρσα για δύο, με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και μία «σφήνα»

Ο Βαλβέρδε είναι κοντά στο πρώτο πρωτάθλημα Ισπανίας της προπονητικής του καριέρας, τουλάχιστον αυτό δείχνει η βαθμολογία της Πριμέρα στην Ισπανία. Στο 1,25 η Μπαρτσελόνα, στο 4.50 η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται ήδη 10 βαθμούς πίσω από τους «μπλαουκγράνα». Κι εδώ υπάρχει μία ειδική επιλογή από την Interwetten, και αναφέρεται στο «Οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην των Μπάρτσα και Ρεάλ» με τιμή στο 12,00.

Η «σφήνα» που λέμε στον τίτλο έχει να κάνει με την εκπληκτική Βαλένθια, η οποία είναι στη 2η θέση, τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και δεν έχει ακόμη ήττα. Η απόδοση των «νυχτερίδων» στο 32,00, τη στιγμή που κοντά της βρίσκεται μόνο η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε στο 36,00. Μετά από αυτήν την τετράδα η πλησιέστερη απόδοση είναι στο 370,00 και αναφέρεται στη Σεβίλλη.

 

Κούρσα για δύο; Ή μήπως για τέσσερις;

Στην Ιταλία έχουμε το πλέον αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Η πρωτοπόρος Νάπολι και η αυτοκράτειρα των τελευταίων ετών, Γιουβέντους προσφέρονται αμφότερες στο 2,10, παρά το γεγονός ότι η «Βέκια Σινιόρα» υπολείπεται τεσσάρων βαθμών των «παρτενοπέι». Η δεύτερη της βαθμολογίας, Ίντερ και η τέταρτη Ρόμα (με την αύρα του Τσάμπιονς Λιγκ) βρίσκονται στο 16,00, ενώ η Λάτσιο μετά την ήττα στο ντέρμπι της «αιώνιας πόλης» ανέβηκε αισθητά στο 50,00.

 

Η Παρί βγήκε… από το κάδρο

Έγινε κι αυτό από τον Νοέμβρη. Η πανίσχυρη Παρί των Νεϊμάρ – Καβάνι και όλων των μεγάλων αστέρων δεν προσφέρεται πια από την Interwetten για κατάκτηση του τίτλου. Ο πολύπειρος όμως bookmaker δεν πτοήθηκε από την εξέλιξη του πρωταθλήματος και προσφέρει στους παίκτες του, το νικητή της Ligue1 χωρίς τη συμμετοχή της Παρί. Έτσι λοιπόν βρίσκουμε τη Μονακό στο 1,50, τη Λυών στο 3,25 και τη Μαρσέιγ στο 8,50. Η Ναντ του Ρανιέρι είναι στο 48.00, στο 66,00 οι «γιρονδίνοι» της Μπορντό και μετά οι αποδόσεις ανεβαίνουν σε τριψήφια επίπεδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.