Καστοριά: Έβγαλε βόλτα το σκύλο και έπεσε πάνω σε αρκούδες

Καστοριά: Έβγαλε βόλτα το σκύλο και έπεσε πάνω σε αρκούδες

Πως περιγράφει το συμβάν ο ίδιος ο περιπατητής που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του και είδε αρκούδες να τρέχουν προς το μέρος του

Τον τρόμο με τα μάτια του είδε ένας άνδρας που το απόγευμα της Δευτέρας έβγαλε βόλτα το σκύλο του. Όλα συνέβησαν στην περιοχή Πέτρα Καστοριάς στο λόφο πάνω από το ξενοδοχείο, μόλις 3 χιλιόμετρα πάνω από την πόλη, όταν κατά τη διάρκεια περιπάτου μαζί με το σκύλο του ένας άνδρας είδε έντρομος αρκούδες να τρέχουν προς το μέρος του.

«Ακόμα ακούω τα βήματά τους να πλησιάζουν γοργά στο μέρος μου… αν δεν είχα τον σκύλο δεν θα φοβόμουνα τόσο για το τι μπορεί να γίνει…. ευτυχώς μόλις με είδε άλλαξε πορεία. Αν συνέχιζε κατά επάνω μου την είχα βαμμένη. Ο σκύλος κοκάλωσε 10 μέτρα από τις αρκούδες και άρχισε μετά να τρέχει από πίσω τους… τον έχασα για 15 λεπτά μέχρι που επέστρεψε τρεμάμενος και την ουρά κάτω από τα σκέλια του. Ούτε μπισκοτάκι δεν ήθελε να φάει και τράβηξε προς το αυτοκίνητο. Λίγες φορές έχω νιώσει τέτοια ένταση στην ζωή μου» περιγράφει ο ίδιος στο Kozanlife.

Παρά τον τρόμο που βίωσε είχε την ψυχραιμία με το κινητό του τηλέφωνο να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό και τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε όταν οι αρκούδες πέρασαν κυριολεκτικά δίπλα του.


Πηγή: kozanilife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.