Θρυλικά κορίτσια σήκωσαν το κύπελο στο μπάσκετ

Θρυλικά κορίτσια σήκωσαν το κύπελο στο μπάσκετ

Την εν Ελλάδι παντοδυναμία της επιβεβαίωσε ξανά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού!  Οι «ερυθρόλευκες», δίχως να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησαν με το εμφατικό 103-68 του Πανιωνίου στο κλειστό της Γλυφάδας και κατέκτησαν και φέτος το Κύπελλο Ελλάδας, σε έναν τελικό, πάντως, από τον οποίο δεν έλειψε η ένταση.

Κορυφαία για τις «ερυθρόλευκες», η Λινέτα Κάιζερ, που σημείωσε 16 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 12-20, 33-53, 49-78, 68-103

Ένταση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα

Παράλληλα, τους λόγους για τους οποίους η βλακεία είναι ανίκητη, είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο, είτε για γυναικείο μπάσκετ, είτε για… κρίκετ, επιβεβαίωσαν θερμοκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου.

Στο κλειστό της Γλυφάδας, και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, κάποιοι επιχείρησαν να «σπάσουν» τη διαχωριστική ζώνη ασφαλείας της αστυνομίας, προκειμένου να συναντηθούν, για να… παίξουν ξύλο!

Άτομα που κρατούσαν καρεκλάκια -που είχαν ξηλώσει- και διάφορα άλλα… πολεμοφόδια. Αποτέλεσμα των παραπάνω, να διακοπεί για δέκα λεπτά η αναμέτρηση, λίγο πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Τελικά, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα: Ούτε έναν τελικό στο γυναικείο μπάσκετ δεν μπορούμε να κάνουμε…

Πριν το ματς, οπαδοί του Πανιωνίου προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, δημιουργώντας ένταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε συλλήψεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.