Η ωραιότερη γυναίκα διαιτητής έχει στόχο την κορυφή (pics)

Η ωραιότερη γυναίκα διαιτητής έχει στόχο την κορυφή (pics)

Είναι Πολωνή και γνωστή ως η «ωραιότερη διαιτητής του κόσμου». Όχι άδικα. Η 20χρονη Καρολίνα Μπόγιαρ γνωρίζει πως η εμφάνιση της την κάνει να ξεχωρίζει και θεωρεί πως αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Η εμφάνιση όμως δεν είναι το μοναδικό προσόν που διαθέτει. Είναι αθλήτρια με διακρίσεις, ενώ παράλληλα σπουδάζει νομική στην Κρακοβία. Το εμγάλο της όνειρο όμως είναι να διαιτητεύσει σε κορυφαίο επίπεδο, όπως έκανε για παράδειγμα η Γερμανίδα Βιβιάνα Στάινχαους.

«Εμείς οι γυναίκες έχουμε μια φυσική γοητεία που μας επιτρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας κατά την διάρκεια ενός αγώνα, ακόμα κι όταν υπάρξει μια έντονη κατάσταση» είπε η Μπόγιαρ μιλώντας στην Πολωνική τηλεόραση και σε ερώτηση για το αβαντάζ που ενδεχομένως να έχει μια γυναίκα που διευθύνει ένα αντρικό αγώνα.

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορούν αν δημιουργηθούν καταστάσεις που θα φέρουν επιθετικές συμπεριφορές, αλλά το παιχνίδι ξεκινάει σε ένα ευχάριστο κλίμα, οπότε πιστεύω πως η ομορφιά βοηθάει» είπε η Μπόγιαρ και συνέχισε: «Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους παίκτες που αγωνίζονται και ποτέ δεν τους συμπεριφέρομαι υπεροπτικά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για αν δημιουργήσει κάποιος καλές σχέσεις. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν υπάρχει ρουτίνα, δεν μπορείς ποτέ να προγραμματίσεις πως θα κινηθείς και τι θα κάνεις κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα».

Η Μπόγιαρ ολοκληρώνοντας σημείωσε πως η εμφάνιση της την έχει βοηθήσει έως τώρα και τόνισε: «γενικά οι άντρες με υποδέχονται πολύ καλά». Λογικό.

 

 
reader.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.