Η πιο σέξι βοηθός διαιτητή σφυρίζει στη Βραζιλία με βρεγμένο μπλουζάκι

Η πιο σέξι βοηθός διαιτητή σφυρίζει στη Βραζιλία με βρεγμένο μπλουζάκι

Μία Βραζιλιάνα καλλονή προτίμησε να γίνει βοηθός διαιτητή με συνέπεια να αποσπά την προσοχή των ποδοσφαιριστών με τα μπλουζάκια της.

Η Ντενίζε Μπουένο είναι μία νεαρή Βραζιλιάνα από το Σάο Παόυλο, η οποία επιχειρεί να κάνει τα πρώτα βήματά της στη διαιτησία και συγκεκριμένα ως βοηθός διαιτητή. Με μία διαφορά, σε σχέση με άλλους βοηθούς: το παρουσιαστικό της.

Η ξανθιά καλλονή με το χυμώδες στήθος δεν περνάει απαρατήρητη. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, όταν βγήκε φωτογραφία πριν από τοπικό αγώνα με τις δύο ομάδες, οι παίκτες αντί να κοιτάζουν τον φωτογράφο, κοιτούσαν την ίδια.

“Μερικοί με αποκαλούν σέξι βοηθό, ένας χαρακτηρισμός που δεν μου αρέσει. Δεν νομίζω ότι είμαι σέξι, θα προτιμούσα να με βλέπουν ως επαγγελματία”, δηλώνει η ίδια στην “O Globo”.

Φυσικά, η ίδια η Μπουένο δεν κάνει κάτι για να… κρύψει αυτά τα προσόντα της. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν φωτογραφίες της να βρίσκεται στη γραμμή του πλαγίου άουτ και να… εργάζεται, φορώντας βρεγμένο t-shirt, στο οποίο διαγράφεται έντονα το στήθος της.

Οι επίμαχες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/BTB9etdlJo0/

https://www.instagram.com/p/BS_XkjslNj3/

Τα φώτα της δημοσιότητας, πάντως, δεν είναι καινούργια για εκείνη. Πέρυσι επιχείρησε να μπει στη βραζιλιάνικη εκδοχή του “Big Brother”, έφτασε στην τελική φάση της προεπιλογής, ωστόσο “κόπηκε” όταν έγινε γνωστό ότι είχε γνωριμία με τον παρουσιαστή του προγράμματος, Τιάγκο Λέιφερτ, ενώ έχει εργαστεί για τρία χρόνια στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/BR2FcHaFK8p/

https://www.instagram.com/p/BRwEMnBl7cz/

https://www.instagram.com/p/BRrKsY9lKQz/

https://www.instagram.com/p/BRlqPtAF7ly/

https://www.instagram.com/p/BRmhk87lYtd/

Πηγή: sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.