Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας

Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας

Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, και τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Σταύρο Γιαννακίδη, καθώς και περιφερειακούς συμβούλους της Καστοριάς, την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος περιηγήθηκε στα περίπτερα, εκφράζοντας τις θετικές του εντυπώσεις.

«Θεωρώ ότι φέτος είναι μία επιτυχημένη Έκθεση, με μεγάλη δυναμική. Αυτό για όλους μας είναι ευθύνη καθώς πρέπει, όταν υπάρχει κινητικότητα σε έναν τομέα, να προσπαθούμε να τον εξελίξουμε», τόνισε ο Περιφεριεάρχης, μετά την περιήγησή του στους χώρους της Έκθεσης.

Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, μαζί με άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημερώνοντάς τον για τα στοιχεία συμμετοχών και επισκεψιμότητας της Έκθεσης, τα οποία φέτος είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά .

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας κατέφθασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, μαζί με τον Βουλευτή Κοζάνης, Γιώργο Κασαπίδη, οι οποίοι συνομίλησαν με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πολύ θετικά αποτελέσματα της Έκθεσης.

Ο κ. Αδαμόπουλος δεσμεύθηκε για την συνεχή υποστήριξή του στον κλάδο της γούνας και την Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.