Η Μαρία Αντωνίου στα εγκαίνια του Enigma Mall Shopping Center του Ομίλου Μουζενίδη στην Χαλκιδική

Η Μαρία Αντωνίου στα εγκαίνια του Enigma Mall Shopping Center  του Ομίλου Μουζενίδη στην Χαλκιδική

Στα εγκαίνια του Enigma Mall Shopping Center του Ομίλου Μουζενίδη στην Χαλκιδική, παρευρέθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου η Μαρία Αντωνίου. Μία σημαντική επένδυση, που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και άρχισε πλέον να υποδέχεται κόσμο.

Ένα Εμπορικό Κέντρο με σαφή προσανατολισμό την γούνα, αφού τα 16 από τα 40 περίπου καταστήματα στεγάζουν επιχειρήσεις του είδους, οι περισσότερες εκ των οποίων από την Καστοριά.

Η Μαρία Αντωνίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη του Ομίλου και πολλούς επισήμους που παρευρέθηκαν στην τελετή, ενώ περιηγήθηκε όλους τους χώρους του εμπορικού κέντρου συνομιλώντας με τους επιχειρηματίες, στους οποίους ευχήθηκε καλές δουλειές.

«Ιδιωτική πρωτοβουλία, επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια αποτελούν τον βασικό προσανατολισμό του τόπου μας, της Καστοριάς, η οποία με την Γούνα της, ως καθαρά εξαγωγικό προϊόν και σήμα κατατεθέν της περιοχής έχει συμβάλλει για πολλές δεκαετίες τα μέγιστα στην τοπική και την εθνική μας οικονομία», η δήλωση της Μαρίας Αντωνίου με αφορμή τα χθεσινά φαντασμαγορικά εγκαίνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.