Η ΔΕΗ βάζει εισπρακτικές για τις οφειλές

Η ΔΕΗ βάζει εισπρακτικές για τις οφειλές

Ιδιωτικές εταιρείες βάζει η ΔΕΗ προκειμένου να εισπράξει τις οφειλές από τους καταναλωτές. Την αποκάλυψη έκανε στη Βουλή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Μανώλης Παναγιωτάκης.Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, στις προθέσεις του οργανισμού είναι να προσλάβει εταιρεία με εξειδίκευση στο ζήτημα της συλλογής οφειλόμενων που έχει μάλιστα διεθνή εμπειρία.

«Οι πολιτικές των διευκολύνσεων και όλα αυτά έχουν φτάσει στα όριά τους. Έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε ποιο αποφασιστικές μεθόδους» ανέφερε ο Μανώλης Παναγιωτάκης.

Περιγράφοντας το ζήτημα ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ σημείωσε ότι στις προθέσεις της εταιρείας είναι η πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας με εξειδίκευση και διεθνή εμπειρία.«Έχουν συστήματα δικά τους με λογισμικά ανάλυσης της πελατείας με βάσει ιστορικά στοιχεία, ανάλυση κατάστασης του κάθε πελάτη. Πολύ πιο σοφιστικέ μεθόδους. Μας έχουν υποσχεθεί πως η εισπραξιμότητα μπορεί να αυξηθεί πάνω από 10%. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα μας δώσει μεγάλη ανάσα» τόνισε.

πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.