Ηλεκτρονικός πόλεμος Ερντογάν! Χάκαραν δεκάδες λογαριασμούς στο twitter με hastag “Ναζί Γερμανία” και “Ναζί Ολλανδία”

Ηλεκτρονικός πόλεμος Ερντογάν! Χάκαραν δεκάδες λογαριασμούς στο twitter με hastag “Ναζί Γερμανία” και “Ναζί Ολλανδία”

Ήταν θέμα χρόνου να γίνει μια τέτοια επίθεση, μετά την άγρια κόντρα και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που εξαπολύει καθημερινά ο Ερντογάν κατά της Γερμανίας και την Ολλανδίας. Υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου χάκαραν πολλούς λογαριασμούς διεθνών οργανισμών και ΜΜΕ στο twitter.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στην Ολλανδία, η πρώτη από τις τρεις κρίσιμες που θα ζήσει η Ευρώπη τους επόμενους μήνες, υποστηρικτές του Ερντογάν χάκαραν δεκάδες λογαριασμούς στο twitter, βάζοντας το σύμβολο της σβάστικας και κατηγορώντας Γερμανούς και Ολλανδούς ως ναζί!
Ανάμεσα στους λογαριασμούς που δέχτηκαν την κυβερνοεπιθέσεις από ομάδα χάκερ που στηρίζει τον Ερντογάν και την τουρκική κυβέρνηση, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι οι λογαριασμοί στο twitter της Διεθνούς Αμνηστίας, της Unicef USA, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του υπουργείου Υγείας της Βρετανίας, του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας, του Reuters στην Ιαπωνία, του Forbes, του BBC Βόρειας Αμερικής.

hack1

hack2

hack3

Όλα τα μηνύματα ξεκινούν με το σύμβολο της σβάστικας και έχουν ως hashtag τις λέξεις “ΝαζίΓερμανία” και “ΝαζίΟλλανδία”, τις δυο χώρες που έχει βάλει στο στόχαστρό του τις τελευταίες μέρες ο Ερντογάν. «Θα σας δούμε στις 16 Απριλίου» έγραψαν οι χάκερς, αναφερόμενοι στην ημερομηνία διεξαγωγής του τουρκικού δημοψηφίσματος.

hack4

Όλα τα μηνύματα είναι γραμμένα στα τουρκικά και πολλά συνοδεύονται από ένα video για τον Ερντογάν, ενώ αναφέρουν πως η επίθεση είναι ένα “μικρό οθωμανικό χαστούκι”.

hack_572_355

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.