Ευχαριστήριο της Εταιρείας Αυτισμού Καστοριάς προς τους διοργανωτές του τουρνουά παλαιμάχων

Ευχαριστήριο της Εταιρείας Αυτισμού Καστοριάς προς τους διοργανωτές του τουρνουά παλαιμάχων

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εμπνευστές των δύο ομάδων, κ. Εμμανουηλίδη Δημήτριο, εκπρόσωπο των Παλαιμάχων Καστοριάς και τον κ. Παπαδόπουλο Κώστα, εκπρόσωπο των Παλαιμάχων Αστραπής Μεσοποταμίας, για την διοργάνωση του Φιλανθρωπικού Ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή που μας πέρασε με τα έσοδα να πηγαίνουν για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό.

Σε συνάντηση των εκπροσώπων των δύο φορέων με μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα πρώτος πήρε τον λόγο ο κ. Παπαδόπουλος δηλώνοντας:

«Σας δίνουμε τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε, εμείς κάναμε μία προσπάθεια κοινή οι παλαίμαχοι, δεν έχει σημασία Μεσοποταμία- Καστοριά, σημασία έχει η κίνηση.»

Στη συνέχεια η πρόεδρος, κα. Ζάγκα Αριστούλα δήλωσε: « Σημασία δεν έχει το μέγεθος του ποσού, σημασία έχει η πρωτοβουλία που πήρατε και σκοπός μας είναι, και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό και εσάς προσωπικά, να συνεχίσουν να γίνονται τέτοιες προσπάθειες γιατί εμείς παλεύουμε καθημερινά για την ενημέρωση και την αποδοχή και γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο να να έρθουν και να μας γνωρίσουν. Ευχαριστούμε, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.»

Τέλος, τον λόγο πήρε ο κ. Εμμανουηλίδης: « Πρώτα απ’ όλα εμείς κάναμε έρανο μεταξύ μας με τους ποδοσφαιριστές και κάναμε έκκληση σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκαν και δύο Ελληνοαμερικανοί, ο κ. Ταξόπουλος και ο κ. Αθανασόπουλος, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Αμερικής και όταν είδαν την προσπάθεια όχι μόνο συγκινήθηκαν αλλά βάλανε και το χέρι στην τσέπη. Νομίζω ότι συμπληρώσαμε ένα ποσό κοντά στα επτακόσια ευρώ και αξίζει να το πούμε γιατί θεωρούμε ότι σε τέτοιους δύσκολους καιρούς χτυπήσαμε ευαίσθητες καρδιές και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το πούμε γιατί αξίζουν και σε σας πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε».

Κλείνοντας την συνάντηση δόθηκε υπόσχεση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι ο φιλανθρωπικός αγώνας ήταν η αρχή μίας σειράς πολλών δράσεων για το μέλλον. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά για μία ακόμη φορά και καλεί όλους τους Καστοριανούς και όχι μόνο να έρθουν και να γνωρίσουν από κοντά τον τόσο μοναδικό κόσμο του αυτισμού.

Για το ΔΣ Η Πρόεδρος Ζάγκα Αριστούλα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.