Ευχές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς από το Γηροκομείο Καστοριάς

Ευχές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος  απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς από το Γηροκομείο Καστοριάς

Κοντά στους πολίτες της τρίτης ηλικίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος βρέθηκε την Πέμπτη  21 Δεκεμβρίου 2017 στο ΚΑΠΗ και το Γηροκομείο Καστοριάς και αντάλλαξε ευχές  για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Στο  χώρο του ΚΑΠΗ τον Αντιπεριφεριάρχη υποδεχτήκαν ο Πρόεδρος και η  Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου κκ. Θεόδωρος Μυλωνάς, Μαρία Παπανικολάου καθώς και η Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κα. Ελένη Μελίδου και συζήτησαν για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια ο κ. Αδαμόπουλος επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς, είδε από κοντά όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο κέντρο φροντίδας  και συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εκφράζοντας την πρόθεση της Περιφέρειας για στήριξη  του πολύτιμου έργου τους.

Στο ευχετήριο μήνυμα που απέστειλε προς όλους τους πολίτες, ο κ. Αδαμόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, υπογραμμίζοντας  το πολύτιμο έργο τέτοιων δομών και την ανάγκη στήριξης τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.