Εσύ μπορείς να ρολάρεις?

Εσύ μπορείς να ρολάρεις?

Με το ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας Lexgo Mini Scooter 6,5, το μέλλον βρίσκεται κυριολεκτικά στα… πόδια σου! Το καινοτόμο αυτό ηλεκτρικό πατίνι χρησιμοποιεί την ισορροπία σου, την τοποθέτηση δηλαδή του σώματός σου επάνω του, για να καταλάβει που θέλεις να πας και να σε οδηγήσει εκεί! Η χρήση του είναι τόσο εύκολη όσο το να επιβιβαστείς και να κρατήσεις σταθερό το κέντρο βάρους σου ώστε η κάθε κίνησή σου να είσαι σωστή, και τα υπόλοιπα θα έρθουν… μόνα τους.

Μπορεί να φτάσει ως και τα 15 χιλιόμετρα/ώρα, ενώ με μια φόρτιση των 2 ωρών μπορεί να σε «πάει βόλτα» ως και 20 χιλιόμετρα. Είναι πολύ ελαφρύ, με βάρος μόλις 10 κιλά, και οι διαστάσεις τροχού είναι 6,5″ — δηλαδή μπορείς να το μεταφέρεις και σε ένα μεσαίο προς μεγάλο σακίδιο!

Το πατίνι ενεργοποιείται όταν πατήσεις επάνω για λόγους ασφαλείας, κι έτσι το να χρησιμοποιείς σωστά το βάρος σου είναι το κλειδί στην ομαλή οδήγησή του. Πάτα σταθερά, έλεγξε το κέντρο βάρος σου και χρησιμοποίησέ το για να στρίβεις με άνεση, ξεκούραστα, κι αφού εξοικειωθείς, μάθε να κάνεις κόλπα όπως στροφή 360 μοιρών!

Αγόρασέ το εδώ

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που χρησιμοποιεί σου επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις για έως και 20 χιλιόμετρα με φόρτιση δύο ωρών! Μετακινήσου με ευκολία, άνεση και στυλ όπως ποτέ πριν και με ταχύτητα που αγγίζει τα 15 χιλιόμετρα ανά ώρα!

ίναι εξοπλισμένο με δύο LED φωτάκια για να σε βοηθά να βλέπεις σε χαμηλό φωτισμό, όπως είναι σχετικά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά ακόμα κι αν το πάρεις στα χέρια σου ή στο όχημά σου για να το μεταφέρεις κάπου. Οι επιλογές είναι πολλές!

Leave a Reply

Your email address will not be published.