Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας

 

Σήμερα Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, γιορτάστηκε με λαμπρότητα, η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

 

Στην Κοζάνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. ΠΑΥΛΟΥ, ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, ο βουλευτής ΠΕ Κοζάνης κ. Δημήτριος Δημητριάδης, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος, o Διοικητής Γ.Σ.Σ./ΔΕΠΣ  Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Προκόπης, ο Διοικητής της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Κατσίκας, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αριστείδης Μαυρόπουλος, ο Αντιπερειφερειάρχης Οικονομικών ΠΕ κ. Ηλίας Κάτανας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Φώτης Κεχαγιάς, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιος Γκανάτσιος, πρόεδροι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, Αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι αστυνομικοί, εκπρόσωποι του επιστημονικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου, της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πολίτες της περιοχής.

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, στις οποίες παρέστησαν εκπρόσωποι πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη του Σώματος και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» προσφέρθηκαν χθες (19-10-2017), ως ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, από το προσωπικό των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» στη Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.