Εξιχνιάστηκαν -4- περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα super market στην Κοζάνη

Εξιχνιάστηκαν -4- περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα super market στην Κοζάνη

Συνελήφθησαν -3- ημεδαπές γυναίκες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (07-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, τρεις (3) ημεδαπές γυναίκες, 23, 28 και 32 χρόνων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Συγκεκριμένα, χθες πρωινές ώρες οι προαναφερόμενες αφαίρεσαν από κατάστημα super market στην Κοζάνη διάφορα προϊόντα, ενώ λίγο αργότερα οι δυο εξ αυτών αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από το ίδιο κατάστημα επιπλέον προϊόντα, έγιναν όμως αντιληπτές από εργαζόμενη του καταστήματος και αποχώρησαν, επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τις ανέμενε η 32χρονη.

 

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις, οι προαναφερόμενες εντοπίστηκαν άμεσα σε περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία και κατασχέθηκαν, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν αφαιρεθεί από άλλα -3- super market της Κοζάνης χθες τις πρωινές ώρες.

 

Μέρος των ανωτέρω κατασχεθέντων προϊόντων αποδόθηκε σε υπεύθυνους των καταστημάτων, ενώ από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης ερευνάται η συμμετοχή των ανωτέρω γυναικών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

 

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.