Εισηγήτρια στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα η Μαρία Αντωνίου

Εισηγήτρια στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα  η Μαρία Αντωνίου

Εισηγήτρια σε μία από τις Θεματικές Ενότητες του 2ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα, είναι η Μαρία Αντωνίου.

Με κεντρικό σύνθημα του Προσυνεδρίου, που είναι αφιερωμένο στους νέους,: Το μέλλον αρχίζει από την Πάτρα, η Μαρία, ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, θα αναπτύξει τις απόψεις και τις ιδέες της στην Θεματική Ενότητα: “Αναστρέφοντας τη «Φυγή»: Πολιτικές για να γίνει η Ελλάδα ξανά ελκυστική για τους νέους”.

Οι υπόλοιπες θεματικές ενότητες του Προσυνεδρίου είναι: Προσχολική Αγωγή. Σύγχρονα, ευρωπαϊκά δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Επαγγελματική εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση: Όλα από την αρχή. Τα Πανεπιστήμια πόλοι έρευνας, καινοτομίας και αριστείας: “Η Ελλάδα διεθνές κέντρο εκπαίδευσης”.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πλέον καθοριστική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο και βασικό πυλώνα του νέου εξωστρεφούς παραγωγικού μοντέλου, που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το σημερινό τέλμα, στο οποίο την έχει βυθίσει η σημερινή αλλοπρόσαλλη Κυβέρνηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.