Δολοφονία οδηγού ταξί: Μία κάμερα «έδειξε» τον ένοχο

Δολοφονία οδηγού ταξί: Μία κάμερα «έδειξε» τον ένοχο

Μια κάμερα που υπήρχε κοντά στο σημείο από όπου ο 52χρονος οδηγός ταξί επιβίβασε το δολοφόνο του ήταν αυτή που έδωσε, που αποκάλυψε σύμφωνα με έως τώρα δεδομένα την

ταυτότητα του δράστη του εγκλήματος που συγκλόνισε την περιοχή της Καστοριάς και σκόρπισε και πάλι τον τρόμο στους αυτοκινητιστές όλης της χώρας.

“Πριν από λίγη ώρα μάθαμε ότι συνελήφθη ένας αστυνομικός για τη δολοφονία του συναδέλφου μας” λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Καστοριάς Μάκης Μπέλος και ξετυλίγοντας το κουβάρι των ερευνών για τον εντοπισμό του δολοφόνου αναφέρει: “Όπως πληροφορηθήκαμε οι αστυνομικοί εξέτασαν όλη την πορεία που ακολούθησε το ταξί, από το σημείο που παρέλαβε τον πελάτη που φέρεται ως ο δολοφόνος του συναδέλφου μας, έως και την περιοχή όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα. Σε μια κάμερα οπου υπάρχει στην πιάτσα των ταξί όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο αυτοκίνητο κατά την επίμαχη ώρα. Οι άνδρες της αστυνομίας ανέλυσαν όλες τις εικόνες που εμφάνιζαν το πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου κι έτσι προχώρησαν στη σύλληψη του”.

 

protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.