Δήμος Καστοριάς: Ευχαριστήριο για αγώνα ποδηλασίας Circuit

Δήμος Καστοριάς: Ευχαριστήριο για αγώνα ποδηλασίας Circuit

Ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού ως συνδιοργανωτής του αγώνα ποδηλασίας Circuit, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου στην πόλη της Καστοριάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους συμμετέχοντες αθλητές. Σε αυτή την πρώτη μας προσπάθεια είναι σημαντικό που όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση και την εικόνα της πόλης μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές του αγώνα, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Αθλητικό Σωματείο 1000 δέντρα και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς 620. Αποδείχτηκε ότι μέσα από την συλλογικότητα και τη συνεργασία μπορούμε να διοργανώσουμε σημαντικά αθλητικά δρώμενα για τον τόπο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους εθελοντές που συνέβαλαν καταλυτικά με την προσφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και το τμήμα τροχαίας Καστοριάς που επωμίστηκε την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού αγώνα με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους αγωνιζόμενους και τους πολίτες.

Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε το Αστικό ΚΤΕΛ, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, τον Συνεταιρισμό Ταξί Taxitime και τα Ράδιο Ταξί Καστοριάς, για την άριστη συνεργασία όσο αφορά την αναγκαία αλλαγή δρομολογίων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.