Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τη διανομή δικτύων φυσικού αερίου

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τη διανομή δικτύων φυσικού αερίου

“Ήλθε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης, στην Καστοριά και βέβαια ούτε και ο ίδιος μπόρεσε να ξεφύγει από τη συνηθισμένη τακτική του κόμματός του. Λέγοντας μισές αλήθειες και αρκετά ψέματα για τα δίκτυα φυσικού αερίου, επέρριψε την ευθύνη στους άλλους.

Δεν θυμήθηκε ότι, όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπέγραφε την σύμβαση για την κατασκευή του αγωγού TAP, αυτός, ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τότε, δεν την ψήφισε. Δεν θυμήθηκε ότι, τα τελευταία τρία χρόνια με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Και τώρα, του φταίνε όλοι αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκαν για να γίνει πράξη η κατασκευή του αγωγού TAP, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στα κάγκελα για την ματαίωση του έργου. Ας είναι. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο όμως που έχει σήμερα σημασία είναι, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αξιοποίηση των πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι υπάρχουν για την άμεση δρομολόγηση της μελέτης και κατασκευής των δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Και αυτό, όχι γιατί τους μαλώνει ο κ. Παπαδημούλης, αλλά γιατί είναι ζωτική ανάγκη για τους κατοίκους της περιοχής”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.