Αυτή είναι η πιο δημοφιλής ώρα της εβδομάδας για σεξ

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής ώρα της εβδομάδας για σεξ

Πότε προτιμούν τα ζευγάρια να έρχονται σε ερωτική επαφή; Το αποτέλεσμα μιας πρόσφατης βρετανικής έρευνας θα σας ξαφνιάσει.

Αν κάποιος σας ζητούσε να φανταστείτε μια ερωτική σκηνή, ποια εικόνα θα σας ερχόταν στο μυαλό; Μάλλον ένα ζευγάρι στο σκοτάδι, με ένα άδειο μπουκάλι κρασί στο πλάι του κρεβατιού και αναμμένα κεριά γύρω γύρω να δημιουργούν ατμόσφαιρα. Ωστόσο μια νέα δημοσκόπηση που διεξήγαγε βρετανική φαρμακευτική εταιρεία σε 2.000 άτομα έδειξε ότι η πραγματικότητα συχνά είναι διαφορετική: η αγαπημένη μας ώρα για σεξ είναι το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 9 π.μ.

«Τότε νιώθουμε πιο χαλαροί και έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας», σχολίασε σχετικά η σεξολόγος Alix Fox. Οι επόμενες δύο πιο δημοφιλείς ώρες της εβδομάδας, σύμφωνα με την ίδια μελέτη, είναι το βράδυ του Σαββάτου στις 10.30 μ.μ. και στις 11.30 μ.μ.

Από την άλλη, τις λιγότερες ψήφους πήραν τα βράδια των καθημερινών (ειδικά της Δευτέρας, της Τρίτης και της Τετάρτης), επιβεβαιώνοντας ότι η ερωτική διάθεσή μας δεν βρίσκεται στο ζενίθ της μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά (και ιδιαίτερα αν το Σαββατοκύριακο αργεί ακόμα).

Πηγή: elle.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.