Αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας το διήμερο 11 &12 Μαΐου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα

Αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας το διήμερο 11 &12 Μαΐου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω αστυνομικών δράσεων ελέγχθηκαν -193- άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν -47-

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν προχθές και χθες, (11 και 12-05-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Οι επιχειρήσεις που οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη -16- ατόμων, ενώ παράλληλα ελέχθησαν -193- άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν -47-.

Ειδικότερα, χθες (12-05-2017) τις πρωινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Διαχείρισης Παράνομης Μετανάστευσης, της Ο.Π.Κ.Ε. και της ΔΙ.ΑΣ. Πτολεμαΐδας, με τη συνδρομή υπαλλήλων της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Πτολεμαΐδας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν -13- ημεδαποί, ηλικίας 31 έως 68 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Επιπλέον σε περιοχή της Σιάτιστας, από μεικτό συνεργείο ελέγχου συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή -19- ναρκωτικών δισκίων και ένας εξ αυτών για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Επίσης, προχθές συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 25χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Προανάκριση ενεργείται από τα Τμήματα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και Κοζάνης και το Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.