Ανσαριφάρντ: Κάθε φορά θα δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό

Ανσαριφάρντ: Κάθε φορά θα δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δήλωσε ξανά περήφανος που φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού κι αναφέρθηκε στην συνέχεια των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη NOVA:

Για το πως βιώνει την εμπειρία του στον Ολυμπιακό και το εάν είναι ξεχωριστά: «Έχω ξαναπεί πως ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και σίγουρα ο καλύτερος στην Ελλάδα. Είναι απίστευτο συναίσθημα για μένα και είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στην ζωή μου. Κάθε φορά θα δίνω τα πάντα για αυτήν την φανέλα και τον σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για την Εθνική Ιράν και αν είναι στόχος η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας: «Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει καλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας και χρειαζόμαστε μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να προκριθούμε.

Τα έχουμε πάει καλά μέχρι στιγμής. Είναι καλό αυτό. Για μένα προσωπικά θα είναι η δεύτερη φορά αν προκριθούμε και θα είναι το καλύτερο να παίξω ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την βελτίωση με Πλατανιά και τι άλλαξε με τον Τάκη Λεμονή: «Όταν ήρθε ο νέος προπονητής ήμουν με την Εθνική ομάδα, αλλά δύο μέρες πριν το παιχνίδι ήρθα στην Αθήνα και πήγα στην προπόνηση. Αυτό που ένιωσα πρώτα ήταν η αλλαγή στην ατμόσφαιρα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να παλέψουν και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Για 5-10 λεπτά ήταν δύσκολο για όλους, για τους παίκτες, για τον κόσμο, γιατί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για μία στιγμή. Ωστόσο, συνεχίσαμε, παλέψαμε, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και στο τέλος νικήσαμε. Τα πήγαμε καλά, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Έκαναν όλοι καλή δουλειά».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που προέρχεται από δύο ήττες από Βέροια και Ηρακλή: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι κακή ομάδα. Είναι καλή. Θα παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα για να γίνουμε πρωταθλήματος. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το πως λειτουργεί στην ψυχολογία των παικτών το γεγονός πως ο Ολυμπιακός με δύο νίκες παίρνει το πρωτάθλημα: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα για όλους. Θα είναι πολύ καλό και για τους φιλάθλους μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και στο Κύπελλο. Θέλουμε και το Κύπελλο για να το προσθέσουμε και στην ιστορία μας. Ελπίζω να πάρουμε και τα δύο τρόπαια και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού».

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.