ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού της ΥΠΑ

Ανακοινώθηκαν από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, τα αποτελέσματα της βαθμολογίας των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στην εξέταση του διαγωνισμού της ΥΠΑ (Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας). Παρατίθεται σχετικός πίνακας με τα ονόματα των επιτυχόντων.
Η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της βαθμολογίας των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στην εξέταση του Β’ Σταδίου του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση συνολικά τριάντα δύο (32) κενών οργανικών θέσεων, μονίμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Προκήρυξη 1Γ/2015 – ΦΕΚ 8/29-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Συγκεκριμένα:

α) Ο αλφαβητικός πίνακας των υποψηφίων με την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης των πενήντα πέντε (55) μονάδων στο Β’ Στάδιο που περιλαμβάνει τη βαθμολογία του Α’ Σταδίου, καθώς και τον βαθμό της γραπτής εξέτασης, ο οποίος είναι ο σταθμισμένος μέσος όρος των βαθμών που συγκέντρωσαν τα μαθήματα του Α΄ και Β΄ σταδίου λαμβανομένων υπόψη των συντελεστών βαρύτητας του κάθε μαθήματος.

β) Ο πίνακας των υποψηφίων με βαθμολογία μικρότερη των πενήντα πέντε (55) μονάδων, οι οποίοι εμφανίζονται με τον αριθμό ταυτότητας, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Επισημαίνεται ότι οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των τυπικών προσόντων των υποψηφίων και προσδιοριστεί η συνολική βαθμολογία τους, αφού προστεθούν στον βαθμό της γραπτής εξέτασης οι προσαυξήσεις που δικαιούται ο κάθε υποψήφιος. Μετά τη διενέργεια του ελέγχου αυτού, ενδέχεται ορισμένοι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τη βαθμολογία βάσης να ενταχθούν τελικά σε πίνακα απορριπτέων λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων.

Δείτε εδώ πίνακα επιτυχόντων και μη επιτυχόντων.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.