Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη νέα σεζόν του Prison Break

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη νέα σεζόν του Prison Break

Διαβάστε το άρθρο του Ratpack.gr

Είδαμε τα πρώτα πέντε λεπτά του νέου Prison Break και κολλήσαμε. Ήταν μία μικρή απόδειξη ότι οι πραγματικά πετυχημένες σειρές δεν «παλιώνουν» ούτε και αν τις κάνεις reboot. Η νέα σεζόν του Prison Break ξεκίνησε με ένα ολοκαίνουργιου στόρι και αναμένεται να καθηλώσει στους καναπέδες τους παλιούς αλλά και όλους τους νέους φανς.

Πριν δεις το πρώτο επεισόδιο, σου παρουσιάζουμε 5 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις. Και μην ανησυχείς, δεν παίζουν spoilers.

Αρχικά ο Μάικλ είναι ζωντανός

Είναι κάτι που το είδαμε από το trailer και το οποίο μας άφησε και λίγο άφωνους καθότι τον αφήσαμε τέζα. Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει και η παραγωγή, ο Σκόφιλντ επέστρεψε με σκοπό να ξεκινήσει μία καινούργια περιπέτεια και οι σεναριογράφοι έχουν σκοπό να διαλευκάνουν σιγά-σιγά το τι ακριβώς συνέβη με τον πρωταγωνιστή. Αν λοιπόν έχεις ερωτήματα, κάνε υπομονή.

Η νέα φυλακή δεν είναι κάπου στην Αμερική

Το νέο σενάριο μας πηγαίνει στην Υεμένη, οπού ο πόλεμος με τον ISIS στην περιοχή έχει δημιουργήσει ένα τρομαχτικό περιβάλλον. Τόσο μέσα όσο και έξω από τις φυλακές. Το ερώτημα είναι πως ακριβώς  η παλιοπαρέα κατέληξε εκεί και πως ακριβώς ο Σκόφιλντ θα επιβιώσει μέσα σε μία από τις χειρότερες φυλακές στον πλανήτη. Αλλά αυτό είναι το ζουμί σε αυτή τη σειρά, σωστά;

Η νέα σεζόν θα μας θυμίσει την πρώτη

Στόχος της παραγωγής και των σεναριογράφων, είναι να δημιουργήσουν ξανά την ένταση και  να εκτινάξουν την αδρεναλίνη μας, με απλά βασικά πράγματα που είδαμε και στην πρώτη σεζόν: επιβίωση, σχέδιο, απόδραση. Το νέο σενάριο θα ξεμακρύνει από όλα όσα είδαμε μέχρι τώρα και  θα κρατήσει τις βασικές διδαχές της πρώτης σεζόν. Ακριβώς και γι’ αυτόν τον λόγο, τα αδέρφια Σκόφιλντ είναι και πάλι χωρισμένα. Μόνο που αυτοί την φορά οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί.

Προφανώς και γυρνάει όλο το «gang»

Εκτός από τον Μάικλ, στο ρόλο επιστρέφει ο αδερφός του Λίνκολν (Ντόμινικ Παρσέλ), η Σάρα (Σάρα Γουέιν Κέιλις) και οι T-Bag (Ρόμπερτ Νέπερ), C-Note (Ρόκμοντ Ντάνμπαρ), Sucre (Αμόρι Νολάσκο) και Κέλερμαν (Πολ Άντελσταϊν). Οπότε ναι, θα δεις γνώριμες φάτσες και με το παραπάνω.

Δεν χρειάζεται να έχεις δει τις άλλες σεζόν

Μία βασική λεπτομέρεια για όλους εκείνους τους «άθεους» που δεν έχουν δει την σειρά μέχρι σήμερα: δεν χρειάζεται να ανατρέξεις στις προηγούμενες σεζόν.Ουσιαστικά, αυτό που έχουμε είναι ένα reboot, με ένα ξεχωριστό στόρι που έρχεται να συστήσει τους πρωταγωνιστές ακόμα και σε εκείνους που δεν τους έχουν ξαναδεί ποτέ. Εμπιστευόμαστε τους σεναριογράφους που θα καλύψουν τις απορίες όλων όσων αναρωτιούνται για το ποιόν των χαρακτήρων.

Ευχόμαστε καλό κόλλημα. Θα το χρειαστείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.