Έλαμψε το Άργος Ορεστικό! Εντυπωσιακές εικόνες από το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Έλαμψε το Άργος Ορεστικό! Εντυπωσιακές εικόνες από το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Τα γιορτινά του φόρεσε και επίσημα από χθες ο Δήμος Άργους Ορεστικού με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι πλαισίωσαν την εκδήλωση και απόλαυσαν με την καρδιά τους τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σήμανε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα παιδιά, τα οποία με μεράκι και πολύ αγάπη ετοίμασαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους και στόλισαν το δέντρο, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, ανθρωπιάς και αισιοδοξίας.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές και προέτρεψε τον καθένα να αναζητήσει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση. Χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν την κεντρική πλατεία της πόλης και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έκλεψαν την παράσταση και ξετρέλαναν τους πάντες.

Τη σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική του Δήμου, η οποία έψαλλε τα κάλαντα, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον χορό που έστησαν τα παιδιά γύρω από το φωταγωγημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Καστοριάς και η Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής ΝΔ Π.Ε. Καστοριάς.

  

Leave a Reply

Your email address will not be published.