Το συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού για τα χρυσά ελληνικά κουπιά

Το συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού για τα χρυσά ελληνικά κουπιά

Με την ολοκλήρωση του “Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων U23”, η ελληνική Εθνική ομάδα, δίνοντας σκληρό αγώνα στη μάχη των μεταλλίων, προσέφερε εντυπωσιακό θέαμα και πέτυχε σπουδαίες νίκες.

Η χώρα μας κατέλαβε την τρίτη θέση στον πίνακα με τα μετάλλια εξασφαλίζοντας τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα. Ενώ η καστοριανή Ευαγγελία Αναστασιάδου, του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, κατέκτησε την 6η θέση στο Σκιφ Ελευθέρων Βαρών.

Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την Καστοριά, όχι μόνο γιατί συνεχίζει μία μεγάλη παράδοση που έχει στο συγκεκριμένο άθλημα, με Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, αλλά διότι η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη της Καστοριάς, την οποία η νέα Δημοτική Αρχή επιθυμεί και στοχεύει στην περαιτέρω αξιοποίησή της.

«Είναι προφανές, ότι όταν βάζεις ξεκάθαρους στόχους κι έχεις απόλυτη προσήλωση σε αυτούς, πετυχαίνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αυτό ισχύει για όλους και σε κάθε τομέα» αναφέρει στη δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας-Εθελοντισμού και Αθλητισμού, κ. Πέτρος Δοκόπουλος, ο οποίος, εκ μέρους της νέας Δημοτικής Αρχής, συγχαίρει δημοσίως όλα τα ελληνικά πληρώματα και ιδίως την ταλαντούχα και πολύ δυναμική Ευαγγελία Αναστασιάδου, από την οποία αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.