«Το καφέ της Χαράς» επιστρέφει και επίσημα με νέα επεισόδια – Πότε θα το δούμε

«Το καφέ της Χαράς» επιστρέφει και επίσημα με νέα επεισόδια – Πότε θα το δούμε

Οι περιπέτειες των ηρώων του Κολοκοτρωνιτσίου ετοιμάζονται να μας καθηλώσουν ξανά, με την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» να θεωρείται  δεδομένη.

Οι φήμες είχαν ακουστεί εδώ και καιρό, με τον Χάρη Ρώμα να επιβεβαιώνει πως η επιτυχημένη σεζόν που μας κράτησε συντροφιά επί τρεις τηλεοπτικές σεζόν -από το 2003 έως το 2006, θα επιστρέψει.

Ο ίδιος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ξεκαθαρίζοντας πως όλο το cast είναι σύμφωνο για τη μεγάλη επιστροφή.

«Το ‘Καφέ της Χαράς’ θέλω να το ξανακάνω. Τα πρώτα χρόνια δεν ήθελα καθόλου.  Μετά με πέτυχε η κρίση, είδα ότι είχε αλλάξει το περιβάλλον και ότι τα λεφτά ήταν πολύ λίγα για να γίνει η μυθοπλασία έτσι όπως θέλω να την κάνω εγώ.

Η σειρά είναι ΑΝΤ1. Είναι το σπίτι μου. Όταν βρεθούν τα χρήματα για να γίνει, θα γίνει. Και η ιδέα υπάρχει. Το concept υπάρχει. Όλοι είμαστε σύμφωνοι τελικά. Οπωσδήποτε δεν θα δεχθώ ποτέ των ποτών να γίνει υποδεέστερο από ό,τι ήταν τότε. Και ούτε με ενδιαφέρει να γίνει σαν κακέκτυπο του τότε εαυτού μας», δήλωσε ο ίδιος.

Όσο για το πότε θα το δούμε στις οθόνες μας; Ο Χάρης είχε και σε αυτό το ερώτημα την απάντηση.

«Θα γίνει αφού τελειώσει το συμβόλαιο της Ρένιας Λουιζίδου με τον ALPHA».

 

Πηγή: http://dailymedia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.