Τι πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια όταν το ρολόι δείξει 3:00 μ.μ. σύμφωνα με τους επιστήμονες

Τι πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια όταν το ρολόι δείξει 3:00 μ.μ. σύμφωνα με τους επιστήμονες

Εάν μας ρωτούσε κάποιος τι είναι καλό να κάνουμε στις 15:00 το μεσημέρι, μάλλον θα απαντούσαμε να απολαύσουμε χωρίς άγχος το μεσημεριανό φαγητό, να πάρουμε έναν γρήγορο υπνάκο, να πάμε γυμναστήριο, να βγάλουμε το σκύλο βόλτα, να κάνουμε shopping therapy και να πιούμε καφέ με την καλύτερή μας φίλη.

Παρόλα αυτά, η επιστήμη έχει διαφορετική άποψη. Καμία από αυτές τις πιθανές απαντήσεις, δεν είναι μέσα στις συμβουλές των ειδικών. Υπάρχει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον στο οποίο καλό είναι να μην αντισταθούμε τη μεσημεριανή αυτή ώρα. Και με τι έχει να κάνει; Με το σεξ, όσο κι αν ηχεί περίεργα στα αυτιά μας.

Εδώ και πολλά χρόνια, έχει επικρατήσει η άποψη πως το καλύτερο σεξ γίνεται το πρωί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες αμερικανικές έρευνες η σεξουαλική δραστηριότητα αγγίζει την κορυφή της απόλαυσης το μεσημέρι και αυτό εννοείται πως τεκμηριώνεται επιστημονικά.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες, οι ορμόνες και των δυο φύλων βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, με αποτέλεσμα η σεξουαλική πράξη να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση στο ερωτικό ζευγάρι. Επιπλέον, το σεξ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ικανοποιεί περισσότερο και τις δύο πλευρές, καθώς οι σύντροφοι δεν αισθάνονται τόσο κουρασμένοι, πιεσμένοι και αγχωμένοι όσο κατά τις βραδινές ώρες, που θέλουν να χαζέψουν τηλεόραση και στη συνέχεια να πέσουν για ύπνο.

Δείτε ένα αστείο βίντεο με αλλόκοτες στιγμές σεξ από το Sex and the City:

https://www.youtube.com/watch?v=syGZteNNT0k

 

Πηγή: womantoc.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.