Τα ωραιότερα κορμιά του Κέμπριτζ φωτογραφήθηκαν γυμνά για φιλανθρωπικό σκοπό (Photos)

Τα ωραιότερα κορμιά του Κέμπριτζ φωτογραφήθηκαν γυμνά για φιλανθρωπικό σκοπό (Photos)

Τείνει να γίνει θεσμός. Κάθε χρόνο φοιτητές και φοιτήτριες από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, φωτογραφίζονται γυμνοί σε καλαίσθητες φωτογραφίες και φτιάχνουν ένα ημερολόγιο το οποίο πωλείται προς 10 λίρες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άλλες φορές πάλι κάνουν επιδείξεις εσωρούχων σε μεγάλα γκαλά, πάλι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τη φωτογράφηση έκανε ο Κέβν Λόου και μοντέλα του ήταν φοιτητές που συμμετέχουν στις ομάδες ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, νέτμπολ, κολύμβησης και λακρός του πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές φωτογραφήθηκαν όπως τους γέννησε η μάνα τους με τα εξαρτήματα των αθλημάτων τους να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου και σε μερικές ιστορικές γωνιές των κτιρίων όπως η περίφημη Μαθηματική Γέφυρα του Κουίνς Κόλετζ, αλλά και η βιβλιοθήκη και η τραπεζαρία του Κόρπους Κρίστι Κόλετζ.

«Απολαύσαμε πολύ τις φωτογραφήσεις, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν να γίνουν σχεδόν ξημερώματα, ώστε οι χώροι να είναι άδειοι από τους φοιτητές. Ένα αστείο στιγμιότυπο ήταν όταν κάποιοι τουρίστες που επισκέπτονταν το Πανεπιστήμιο “έπεσαν” πάνω στη φωτογράφηση στην Μαθηματική Γέφυρα και έμειναν με ανοιχτό το στόμα», λέει η φοιτήτρια Έμα Τιλ, που πήρε μέρος στη φωτογράφηση.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.