Τέλος στη δράση “ανακύκλωση και αναπηρία” από τον Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς

Τέλος στη δράση “ανακύκλωση και αναπηρία” από τον Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς, βρίσκεται στη δυσάρεστή θέση να ενημερώσει όλο τον κόσμο του Νομού Καστοριάς ότι η δράση ¨ανακύκλωση και αναπηρία¨ της  συλλογής καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων δυστυχώς δεν μπορεί να συνεχιστεί .

Οι δύο εταιρείες ανακύκλωσης με τις οποίες συνεργαζόμασταν για την παραλαβή των πλαστικών καπακιών  μας ανακοίνωσαν, για λογούς που δεν γνωρίζουμε,  ότι δεν παραλαμβάνουν πλέον πλαστικά καπάκια. Από πλευράς μας έγιναν επαφές και με άλλες εταιρείες ανακύκλωσης αλλά δυστυχώς δεν έδειξαν  ενδιαφέρον  να στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση.

Το τελευταίο φορτίο με τα καπάκια που συγκεντρώθηκε από την συγκινητική συμμετοχή όλων των πολιτών του νομού Καστοριάς έχει ξεκινήσει το ταξίδι του  και τις επόμενες  μέρες το 6ο αναπηρικό αμαξίδιο θα προσφερθεί σε μια κυρία με βαριά κινητική αναπηρία.

Η ανακύκλωση δεν σταματά ακόμη και αν δεν είναι για συγκεκριμένο σκοπό γιατί  αυτή η συνεργασία μας δίδαξε ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο  τον κόσμο που αγκάλιασε  αυτή την προσπάθεια και στάθηκε αρωγός δίπλα μας.

Ευχαριστούμε πολύ!
Με Εκτίμηση

Εκ της Διοικήσεως

Η πρόεδρος Βερόνικα-Στυλιανή Αποστόλου

Ο γεν. γραμματέας Παναγιώτης Σεμασιώτης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Όποιος χρειαστεί αμαξιδιο ας έρθει σε εμάς, αυτό δεν σταματά. Την άκρη για την αγορά θα τη βρούμε αλλά όχι μέσα από τα καπάκια! Είμαστε στη διάθεσή σας όπως πάντα!

Το 24670-21441 πάντα στη διάθεσή σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.