Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία από προπονητής στον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία από προπονητής στον ΠΑΟΚ

Οι επιτελείς της ομάδας του ΠΑΟΚ είχαν συνάντηση με τον Πάμπλο Γκαρσία με φόντο τη νέα σεζόν, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ενάντια στον Ολυμπιακό.

Στην τηλεδιάσκεψη ήταν «παρόντες» ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, το ΔΣ της ομάδας, ο Πάμπλο Γκαρσία και το επιτελείο. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ευχαρίστησε θερμά τον 44χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναγνωρίζοντας σε όλους τη σκληρή δουλειά που έριξαν.

Από πλευράς μεγαλομετόχου υπήρχε ξεκάθαρη διάθεση να συνεχίσουν από κοινού την πορεία τους και συγκεκριμένα να δοθούν όλα τα εφόδια στον 44χρονο τεχνικό και στους συνεργάτες του να εκπαιδευθούν σε υψηλά στάνταρ! Κοινώς να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β’ με όλο του το επιτελείο, να βρεθεί η φόρμουλα να παραμείνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες του και στην εξέλιξη που θα έχει η καριέρα του.

Με τη σειρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δικεφάλου, κάνοντας σαφές πως σέβεται την απόφασή του, ωστόσο, η απάντησή του αναμένεται προσεχώς δεδομένου πως θέλει να ζυγίσει τα δεδομένα και να λάβει τη σωστή για εκείνον απόφαση χωρίς την πίεση του χρόνου!

Πηγή: flash.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.