Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Καστοριάς για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Καστοριάς για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Ακολουθεί η ανάρτηση της Προέδρου του Συλλόγου Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Καστοριάς, Βερόνικας Αποστόλου, για την ενέργεια που θα γίνει στον Νομό Καστοριάς στις 30 Μαϊου ως ένδειξη ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης:
Σας γνωρίζουμε ότι η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης τιμάται κάθε χρόνο στις 30 Μαΐου. Το 2021 Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πολλαπλής Σκλήρυνσης (MSIF) έχει θέσει ως θέμα την παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την Πολλαπλή Σκλήρυνση.
Λόγω της πανδημίας δυστυχώς δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μορφή δράσης ή εκδήλωσης ενημέρωσης με την παρουσία κόσμου.
Γνωρίζοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κυρίου Σαββόπουλου, του Δημάρχου Καστοριάς κυρίου Κορεντζιδη και του Δημάρχου Άργους Ορεστικού κυρίου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου ζητησαμε να φωταγωγησουν κάποιο εμβληματικό κτίριο κατά την κρίση τους στο συμβολικό πορτοκαλί χρώμα της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
Με μεγάλη χαρά δέχτηκαν και έτσι την Κυριακή 30 Μαϊου 2021 θα φωταγωγηθουν η Αντιπεριφερεια, το Δημαρχείο Καστοριάς και το Δημαρχείο Άργους Ορεστικού ως ένδειξη αλληλεγγύης στα άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας και στις οικογένειές τους.
Ο Σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας .
Η Πρόεδρος
Αποστόλου – Παμπουκιδη Βερόνικα

Leave a Reply

Your email address will not be published.