Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί, σε περιοχή της Καστοριάς, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί, σε περιοχή της Καστοριάς, οι οποίοι  επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Σήμερα (13-01-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, εντόπισαν σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε παράνομα 4 αλλοδαπούς, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ο οδηγός του διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου του οδηγού του προαναφερόμενου οχήματος, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή προ διημέρου (11-01-2021) στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, συνελήφθησαν σήμερα (13-01-2021) τις πρωινές ώρες, σε περιοχή της Καστοριάς, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας από 19 έως 50 ετών, καθώς και ένα (1) συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τους μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, οι τρεις (3) από τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 3 κινητά τηλεφώνα και 3 κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.