Συναντήσεις της Αγνής Κανδύλη με φορείς της Καστοριάς

Συναντήσεις της Αγνής Κανδύλη με φορείς της Καστοριάς

Τη Δευτέρα 24.06 η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ, είχε συνάντηση με την αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Καστοριάς, κυρία Σπύρου, με την οποία συζήτησε θέματα του Δήμου. Είναι απαραίτητη η σύμπραξη και η συνεργασία όλων για την ανάπτυξη του τόπου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Βυζαντινό μουσείο Καστοριάς, όπου η Διευθύντρια κυρία Σκρέκα πραγματοποίησε ξενάγηση στις αίθουσες του μουσείου και στα ιδιαίτερης αξίας έργα που κοσμούν την έκθεση. Η ανάπτυξη του Τουριστικού προϊόντος στην Καστοριά είναι επιβεβλημένη και μουσεία όπως αυτό οφείλουμε να στηρίξουμε τις δράσεις του αλλά κυρίως να το ενδυναμώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.
Κατόπιν η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κύριο Σεραφείμ. Η αγάπη του Μητροπολίτη μας για την πατρίδα μας και την Καστοριά μας είναι γνωστή σε όλους μας. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση και η χαρά να λάβει την ευχή του στον αγώνα αυτό που δίνει η πατρίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κύριο Αδαμόπουλο. Κατόπιν πραγματοποίησε επίσκεψη στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια διεύθυνση Καστοριάς, όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με το ΔΣ του Συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς «προφήτης Ηλίας», όπου συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τον κλάδο. Η στήριξη της γουνοποιίας αποτελεί βασική προτεραιότητα στην πορεία ανάπτυξης του τόπου και της ενδυνάμωσης του εξαγωγικού προϊόντος.
Η μέρα τελείωσε με περιοδεία της κυρίας Κανδύλη στα χωριά της Πενταβρύσου, Οινόης, Τσάκωνης. 3 χωριά του Δήμου Καστοριάς, όπου οι κάτοικοι παρά τις αντιξοότητες επιμένουν να τιμούν την περιφέρεια και να δίνουν ζωή στον τόπο μας.

Αγνή Κανδύλη
Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.