Συνέντευξη: Ευστάθιος Χουσμεκερίδης: «BLACK FRIDAY σημαίνει Public»

Συνέντευξη: Ευστάθιος Χουσμεκερίδης: «BLACK FRIDAY σημαίνει Public»

Ο Ευστάθιος Χουσμεκερίδης του Θεοδώρου κατάγεται από το Άργος Ορεστικό, εργάστηκε ως εταιρικός πωλητής σε κατάστημα Wind στην Αλεξανδρούπολη όπου διέμενε 8 χρόνια.

Το 2014 ξεκίνησε ως σύμβουλος πωλήσεων τεχνολογίας στο κατάστημα Public στην Τσιμισκή και 1 χρόνο αργότερα ως προϊστάμενος κινητής τηλεφωνίας στο κατάστημα του Mediterranean Cosmos.

Από τον Μάιο του 2017 κατέχει την θέση διευθυντή στο κατάστημα Public της Κοζάνης.

 

Την Παρασκευή στις 23 Νοεμβρίου έρχεται το Black Friday και στο κατάστημα σας. Τι περιμένετε εκείνη τη μέρα;

Για πρώτη χρονιά φέτος η Black Friday ξεκίνησε από την Δευτέρα 19/11/2018 με το καταναλωτικό κοινό να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όπως και κάθε χρόνο την (Μαύρη) Παρασκευή, περιμένουμε από νωρίς το πρωί πριν το άνοιγμα του καταστήματος πλήθος κόσμου για να μπει και να αγοράσει το προϊόν που επιθυμεί, με τις προσφορές να είναι άκρως ελκυστικές και ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!

 

Πόσα χρόνια γίνεται αυτό στα Public;

«BLACK FRIDAY σημαίνει Public.» Eίμαστε οι πρώτοι που την φέραμε στην Ελλάδα και έγινε θεσμός από το 2015. Είμαι σίγουρος πως πλέον, τα επόμενα χρόνια την μέρα αυτή θα την περιμένουμε όλοι σαν κάτι ξεχωριστό.

 

Στην Αμερική, όπου και ξεκίνησε το έθιμο της Μαύρης Παρασκευής μπορεί κάποιος να βρει προσφορές που πραγματικά αξίζουν. Συμβαίνει το ίδιο και στην Ελλάδα;

Ναι φυσικά. Όπως ξέρουμε η Black Friday είναι γιορτή και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στους πελάτες μας δυνατές προσφορές που σε κάποια προϊόντα αγγίζουν και το -50% από την αρχική τιμή!

Αξίζει λοιπόν να επισκεφθούν τα καταστήματα μας και είμαι σίγουρος πως θα εντυπωσιαστούν!

 

Υπάρχουν καταστήματα που εκμεταλλεύονται την Black Friday και δημιουργούν “μαϊμού’” προσφορές για να προσελκύσουν τον κόσμο;

 Αυτό δεν το γνωρίζω. Το σωστό βέβαια είναι να είμαστε ειλικρινείς με τους πελάτες μας, να σεβόμαστε την “τσέπη” τους και να είμαστε σωστά τοποθετημένοι με την κάθε μας πρόταση.

Η ουσία είναι, μαζί με εμάς, να γιορτάζουν αυτή την μέρα και οι πελάτες μας, φεύγοντας από το κατάστημα να μην κρατάνε μόνο μια σακούλα Public αλλά να είναι χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι με την επιλογή τους να κάνουν τις αγορές του από τα καταστήματα μας.

 

Τι θα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές;

Ο καταναλωτής θα πρέπει να προσέχει τις αρχικές και τις τελικές τιμές ενός προϊόντος για να βλέπει το όφελος του, τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής που επιθυμεί αλλά και το απόθεμα που θα έχει κάθε κατάστημα. Δεν είναι απεριόριστο  γι αυτό θα πρέπει να βιαστεί. Άλλωστε αυτή είναι η μαγεία της Black Friday.

 

Σε τι προϊόντα εστιάζει την προσοχή του ο κόσμος κατά την Black Friday;

Σίγουρα σε τηλεοράσεις, κινητά,gaming,notebook και παιχνίδια για τα παιδιά. Είναι τα πρώτα που φεύγουν από την αρχή της ημέρας.

 

Σε τι θα βρούμε φέτος πολύ μεγάλες εκπτώσεις;

Σχεδόν σε όλα τα προϊόντα. Ανάλογα με το ποια είναι η ανάγκη του πελάτη, θα υπάρχει στο κατάστημα ένα προϊόν με μεγάλη έκπτωση.

Την πρωτιά όμως σίγουρα αξίζει να την δώσουμε στα κινητά και στις τηλεοράσεις. Υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα και ο πελάτης σίγουρα δεν θα φύγει με άδεια χέρια.

 

Οι καταναλωτές της Κοζάνης δείχνουν ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο έθιμο;

Βέβαια. Ο κόσμος της Κοζάνης έχει αγαπήσει την Μαύρη Παρασκευή και αυτό φαίνεται από το μεγάλο traffic που υπάρχει στο κατάστημα όλη την ημέρα. Φυσικά έχουμε πελάτες από όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας που επισκέπτονται το κατάστημα μας αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι πολίτες του Κοζάνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.