Συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ

Συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς συναντήθηκε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ με τον Διοικητή κ. Βασίλειο Αντωνιάδη και αφού του ευχήθηκε τα καλύτερα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ενημερώθηκε για τις ανάγκες που υπάρχουν στην λειτουργία του Νοσοκομείου.

Στη συνάντηση αυτή ο Διοικητής αρχικά ενημέρωσε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ότι έχει παραδοθεί το έργο «Αναμόρφωση Μαιευτικής Κλινικής και Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γ.Ν. Καστοριάς» και με την ολοκλήρωση του έργου «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, Μαιευτικής Κλινικής και Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γ.Ν. Καστοριάς» θα λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένα και τα δύο τμήματα.

Το ιατρικό προσωπικό που υπηρετεί είναι ικανοποιητικό με τα κενά να συμπληρώνονται από επικουρικούς Ιατρούς.  Έχουν προκηρυχθεί θέσεις επιμελητή Β΄ στις ειδικότητες Καρδιολογίας, Νευρολογίας, Αναισθησιολογίας και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Υπάρχουν και παλαιότερες προκηρύξεις που περιμένουμε να ολοκληρωθούν για επιμελητή Β΄ στις ειδικότητες Παιδιατρικής, Οφθαλμολογίας και Ψυχιατρικής.

Γίνεται προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση για την κάλυψη των εφημεριών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης του Επιμελητή Β΄ για το ΤΕΠ.

Το Νοσηλευτικό προσωπικό είναι σχεδόν πλήρες σύμφωνα με τον Οργανισμό του Νοσοκομείου, ενώ εκκρεμεί  προκήρυξη στον ΑΣΕΠ δύο θέσεων ΤΕ Μαιών.

Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ αφού ευχαρίστησε τον κ. Βασίλειο Αντωνιάδη για την ενημέρωση δήλωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του μαζί με όλους τους φορείς του Νομού Καστοριάς για να βοηθήσει στο συνταγματικά κατοχυρωμένο κοινωνικό αγαθό της Υγείας.

Για  το  Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ
Η  Γραμματέας Κλεοπάτρα  Μαμιάκα
Ο  πρόεδρος Σταύρος Nικολάου

 

 

 

                                                                            

Leave a Reply

Your email address will not be published.