Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας Πανδημία Covid-19

Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας Πανδημία Covid-19

Παρακολουθήστε ζωντανά τη Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας Πανδημία Covid-19, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στις 18:30. Η συζήτηση θα παραμείνει διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Livemedia.

https://www.livemedia.gr/iphcovid19

—————————————————————

ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ | ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Πρόγραμμα | Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, 18:30

Συντονιστής
Παναγιώτης Μπεχράκης | Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος

Χαιρετισμός
Παναγιώτης Αρκουμανέας | Πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Εισηγητές
Ιωάννης Κυριόπουλος | Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας
Γεώργιος Σαρόγλου | Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων, ΕΚΠΑ
Γιάννης Τούντας | Καθηγητής Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
Γεώργιος Χρούσος | Καθηγητής Παιδιατρικής, Διευθυντής, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Υγείας Μητέρας, Παιδιού & Ιατρικής Ακριβείας, Επικεφαλής, Έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΕΚΠΑ

Συζήτηση – Ερωτήσεις

————————————————————

Η τρέχουσα πανδημία έχει ανατρέψει πολλές πτυχές της προσωπικής, επαγγελματικής και κοινωνικής μας ζωής. Η ομάδα του IPH εξακολουθεί να εργάζεται για την προώθηση των σκοπών του, την ενημέρωση του κοινού για τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα δημόσιας υγείας.

Προσαρμοζόμενοι στις νέες συνθήκες, επαν-εκκινούμε τροποποιημένο τον 5o Κύκλο Διαλέξεων που διεκόπη λόγω των μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης. Στο πλαίσιο αυτό, με διαδικασία τηλεδιάσκεψης, οργανώνουμε Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας με θέμα: Πανδημία COVID- 19 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου και ώρα 18:30.

Εξέχοντες εισηγητές υπό τον συντονισμό του καθηγητή Π. Μπεχράκη θα αναφερθούν στον SARS-CoV-2, τη νόσο που προκαλεί COVID-19, τα μέτρα προστασίας, τις διαθέσιμες διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές, την τρέχουσα έρευνα, καθώς και την εκτιμώμενη προοπτική. Παράλληλα, με απλό, κατανοητό, επιστημονικό λόγο θα προσεγγίσουν ερωτήματα που μας απασχολούν προκειμένου να διευκρινίσουν τις συχνά αντικρουόμενες απόψεις ή οδηγίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπο το κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.