Σοκ στην Κοζάνη – Έσερνε την πρώην του με το αυτοκίνητο

Σοκ στην Κοζάνη – Έσερνε την πρώην του με το αυτοκίνητο

Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης έχει αφήσει το πρωταφανούς αγριότητας περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, στις 22:30 το βράδυ, ένας 40χρονος άνδρας, αφού πέταξε εν κινήσει έξω από το αυτοκίνητο του την 22χρονη πρώην του, στην συνέχεια έσερνε την άτυχη κοπέλα για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο. Μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από τον 40χρονο βρισκόταν και η νυν σύντροφός του. Αμέσως, από περίοικους και διερχόμενους, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τραυματισμένη την 22χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί θλαστικά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ έχει υποστεί σοκ. Στο σημείο που έγινε το περιστατικό έφτασαν άντρες της Αστυνομίας και της ομάδας “ΔΙΑΣ”. Ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον 40χρονο, ενώ η 22χρονη δεν θέλησε να υποβάλλει και μηνύσεις.  Να σημειωθεί πως είναι άγνωστο εάν υπήρχε κάποια συνάντηση των τριών προσώπων, ή εάν ο δράστης παρακολουθούσε με την κοπέλα του την 22χρονη τέως φίλη του.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published.