Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο Πύργο Κωπηλασίας από το Δήμο Καστοριάς

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο Πύργο Κωπηλασίας από το Δήμο Καστοριάς

Πραγματοποιούνται αυτή την ώρα οι εργασίες μεταφοράς και τοποθέτησης του νέου Πύργου Τερματισμού στον στίβο Κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς. Από το 2017, που έγινε απεγκατάσταση του παλαιού, η Καστοριά ήταν απούσα από τις μεγάλες διοργανώσεις Κωπηλασίας με αρνητικές συνέπειες και για το άθλημα και για τον Τουρισμό της περιοχής.

Η νέα Δημοτική Αρχή, από τις πρώτες κιόλας ημέρες κινήθηκε άμεσα, έβαλε το συγκεκριμένο έργο σε προτεραιότητα και σε διαρκή συνεννόηση της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας με τους αρμόδιους ανθρώπους των Τοπικών Συλλόγων Κωπηλασίας έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να φθάσουμε σήμερα στις εργασίες μεταφοράς και τοποθέτησης.

Πρόκειται για ένα έργο του Δήμου Καστοριάς, δαπάνης 24.000 ευρώ, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά και ουσιαστικά το Ναυταθλητισμό της περιοχής που είναι συνυφασμένος με την τουριστική ανάπτυξη, τόνισε στις πρώτες σύντομες δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος, κ. Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, ο οποίος επιβλέπει τις εργασίες που θα ολοκληρωθούν αύριο Τρίτη και γίνονται με την απαραίτητη λήψη μέτρων κυκλοφορίας από την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.