Πρόγραμμα Φεβρουαρίου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς 2019

Πρόγραμμα Φεβρουαρίου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς 2019

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου  6:30 το απόγευμα

“Ότι γίνεται με αγάπη, γίνεται σωστά.”

Βίνσεντ Βαν Γκογκ

“Φέρτε τα παιδιά σας να γνωρίσουν τον Βίνσεντ Βαν Γκογκ μέσα από την αφύπνιση της φαντασίας τους και της δημιουργικότητας τους. Φορέστε τους τα πιο βολικά τους ρούχα, φροντίστε να πάρουν μαζί τους την πιο καλή τους διάθεση, τα πιο άνετα τους παπούτσια και ένα μαξιλαράκι τους, γιατί η γνώση, αυτή τη φορά, θα “ξαπλώσει” στα πατώματα!”

Με την εμύχωση της εκπ/κού  Δρ. Εύης Κουγιουμτζή

Για παιδιά 5-9 ετών

 

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 6:30 το απόγευμα

Ο γείτονάς μας το γουρούνι της Freis Claudia 

Όταν ένα γουρούνι μετακομίζει σε μια ήσυχη, μικρή πολυκατοικία, οι άλλοι ένοικοι αναστατώνονται…Μετά βέβαια, από μια σειρά παρεξηγήσεων, οι συνένοικοι ανακαλύπτουν ντροπιασμένοι πως το γουρούνι έχει το καθαρότερο και πιο τακρικό διαμέρισμα της πολυκατοικίας. ……

Με την εμύχωση της εκπ/κού Βασιλικής  Χατζηπάντου

Για παιδιά 4-7 ετών

 

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου  6:30 το απόγευμα

Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις
Το ξεκίνημα κάθε ζωής για να είναι ελπιδοφόρο πρέπει να γίνεται μέσα σε συνθήκες αγάπης, φροντίδας, ενδυνάμωσης, προστασίας. Για κάθε ζωντανό οργανισμό στο ξεκίνημα του η φύση προνοεί για να έχει αυτές τις συνθήκες. Στη βιβλιοθήκη θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε αυτές τις έννοιες και να περιβάλλουμε μ’ αυτές κάθε ζωή.
Βλέπουμε εικόνες μικρών παιδιών και ζώων, και μέσα από βιβλία καταγράφουμε εικόνες, λέξεις και φράσεις που δείχνουν αγάπη, προστασία και  φροντίδα .

Για παιδιά 6-9 ετών

 

Επικοινωνία:
Νικολάου Κατερίνα
Τηλ. 24670.28195

Leave a Reply

Your email address will not be published.