Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2019

Νότες χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας για όλους!!!

Α) Παρασκευή 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- Σάββατο 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- Κυριακή 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρες καταστημάτων, στο Αίθριο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Καστοριάς <<ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019>>, διενέργεια Bazaar από τον οργανισμό μας και διάθεση Πρωτοχρονιάτικου Λαχνού, με πολλά events ζαχαρωτά, γλυκά, face painitng, Αη-Βασίλης και ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Β) Κυριακή 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, στον πεζόδρομο της Πτολεμαίων στην Καστοριά, έναντι πρώην καταστήματος ALPHA BANK, με ώρα προσέλευσης 11.30 π.μ  Συμμετοχή του οργανισμού μας με την εθελοντική δημιουργική του ομάδα, στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή (CHRISTMAS STREET PARTY), που διοργανώνει ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης του Δήμου Καστοριάς, για τη διασκέδαση όλων των παιδιών με ελεύθερη είσοδο , με δωρεάν παροχή σε γλυκά, χυμούς, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα (Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παιδική- εφηβική χορωδία του Π.Σ  Β. ΔΟΙΚΟΣ) κατασκευές, face painting, και πολλές πολλές ακόμη ευχάριστες εκπλήξεις, για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ των σκοπών του ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο. (Στήριξη 100 οικογενειών με 250 ανήλικα παιδιά στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς- Πρόγραμμα <<Ηλιαχτίδα Ζωής>>.

Γ) Τρίτη 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρες 17:00- εως πέρατος μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στις εγκαταστάσεις του οργανισμού μας στην Λεωφόρο Γουναράδων 2, μετά το πολυκατάστημα Jumbo στην περιοχή Χλόη, με διανομή παιχνιδιών στα 25 παιδιά 5-12 ετών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας που έλαβαν Αγάπη και Φροντίδα όλα αυτά τα χρόνια και σε ακόμη 75 παιδιά του προγράμματος <<Ηλιαχτίδα Ζωής>>. Με την ευγενική διάθεση παιχνιδιών από την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Καστοριάς, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς, μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών, μα πάνω απ’ όλα από την άδολη συνεισφορά του απλού κόσμου του Νομού Καστοριάς, μελών, φίλων, εθελοντών, υποστηρικτών, ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ που 6 χρόνια τώρα στηρίζεται το ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί- Δράσεις Για Τον Άνθρωπο.

Δ) Κυριακή 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, με ώρα προσέλευσης 16:30 και ώρα έναρξης 17:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς, μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση <<ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΤΟΣ>> με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, δωρεάν πλούσιο μπουφέ για όλα τα παιδιά και τους γονείς του Νομού Καστοριάς, μάγος, ζογκλέρ, χορευτικές επιδείξεις, γλυκά, ζαχαρωτά, κατασκευές, face painting, μουσική, events και πολλές εκπλήξεις.

Ε) Δευτέρα 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, στις εγκαταστάσεις του οργανισμού μας (Λ. Γουναράδων 2- Χλόη Καστοριάς) ώρες 9:00 -14:00 μεγάλη Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών υγιεινής και καθαριότητας σε 100 οικογένειες με 170 ενήλικα μέλη και 250 ανήλικα παιδιά κάτω από τα όρια της φτώχιας του Προγράμματος <<ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΖΩΗΣ>>, καθώς και σε 50 ευάλωτες οικογένειες Ηλικιωμένων με προβλήματα υγείας της Π.Ε Καστοριάς του προγράμματος <<ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ>>.

ΣΤ) ΤΡΙΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Παραμονή Πρωτοχρονιάς <<ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ>> , στις προαναφερόμενες οικογένειες, στους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς, και σε όποιον συμπολίτη μας το επιθυμεί, στα Γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚΕΛΕΤΡΟΝ στις Νέες Εργατικές Κατοικίες ( οδός Χλόης, έναντι καταστήματος Grand ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε) ώρες 12:00 εως πέρατος.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ:

  1. Στα γραφεία του οργανισμού μας στη Λ. Γουναράδων Χλόη Καστοριάς λίγο πιο πάνω από το πολυκατάστημα Jumbo, Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 10:00-14:00 ή στο τηλέφωνο 6936937022 όλες τις ώρες της ημέρας, α) Προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας, παιχνίδια, διακοσμητικά δωράκια β) με την εγγραφή σας ως φίλος – υποστηρικτής του Οργανισμού μας με ετήσια συνδρομή 20 Ευρώ. γ) Αγοράζοντας λαχνούς ονομαστικής αξίας 2 Ευρώ με δώρο τηλεόραση 43’’ συμμετέχοντας στην μεγάλη κλήρωση στις 31/12/2019 με την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.
  2. Στους χώρους των προαναφερόμενων εκδηλώσεων, στους εκπροσώπους του οργανισμού μας που θα παρευρίσκονται, με όλους τους παραπάνω τρόπους.
  3. Με χρηματική κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό του ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο στην:

 

α) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού:   5248-072344-758

IBAN:   GR 540172 2480 0052 4807 2344 758

 

β) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού:   372/004244-73

IBAN:   GR74 0110 0000 3720 0424 473

 

Και το 1 ευρώ που καταθέτετε είναι ένας μικρός θησαυρός  για τα παιδιά σε ΚΙΝΔΥΝΟ και ΑΝΑΓΚΗ, και για τις υπόλοιπες ευάλωτες ομάδες (ηλικιωμένους, μονογονεϊκές, πολύτεκνες, τρίτεκνες οικογένειες, με γονείς ασθενείς), που το αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

  1. Αγοράζοντας τον Πρωτοχρονιάτικο Λαχνό (κλήρωση 31-12-2019), με δώρο μια έγχρωμη TV 43΄, που θα βρείτε στο τριήμερο Bazaar στο Εμπορικό Κέντρο 20-21-22 και στα Γραφεία του οργανισμού μας.
  2. Ενισχύοντας τους <<Κουμπαράδες Αγάπης>> του οργανισμού μας που βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα.
  3. Προσφέροντας ένα μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσετε ως μαζικοί φορείς (Πολιτιστικοί Σύλλογοι, ιδιώτες), το διάστημα των εορτών για τον οργανισμό μας. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να τα οργανώσουμε συντονίσουμε ΜΑΖΙ!!!
  4. Προσφέρετε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ στις Δράσεις αυτές (επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6936937022 όλες τις ώρες της ημέρας).
  5. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο, για τη συνεχή ενημέρωσή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.