Πρωτέας: 9ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Τένις

Πρωτέας: 9ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Τένις

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από τα γήπεδα του Πρωτέα 30 και πλέον μικροί τενίστες από Φλώρινα, Γρεβενά, Βέροια, Μαυροχώρι και φυσικά από την Καστοριά, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο πλαίσιο του 9ου Ενωσιακού Προπαιδικού Ομαδικού Πρωταθλήματος Τένις, για Αγόρια & Κορίτσια κάτω των 10 ετών, που διοργανώθηκε σήμερα από τον Πρωτέα, στις πανέμορφες και φιλόξενες εγκαταστάσεις του.

Ο Πρωτέας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωση, καθώς επίσης και την Γ’ Ένωση για την στήριξη και υποστήριξη προς τον Σύλλογο, ο οποίος στην μακρόχρονη πορεία του έχει συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην διάδοση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος του Πρωτέα, που είναι ο ιστορικότερος και μακροβιότερος Σύλλογος Τένις της περιοχής, να φέρει ακόμη περισσότερους ανθρώπους και κυρίως παιδιά σε επαφή με το τένις, εναρμονισμένοι πάντοτε με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις, για άθληση και ψυχαγωγία, σε ένα πανέμορφο, καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι όσοι μιλούν για Τένις στην περιοχή εννοούν τον Πρωτέα, τον Σύλλογο των μεγάλων και επιτυχημένων διοργανώσεων!

Leave a Reply

Your email address will not be published.