“Προτεραιότητα στον πολίτη”: Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων

“Προτεραιότητα στον πολίτη”: Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΑΖΕΜΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό το 1970. Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς. Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και Ειδικός Γραμματέας στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη και είναι μητέρα τριών παιδιών.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα  του  Πανεπιστημίου Κρήτης. Για δώδεκα έτη εργάστηκε σε  ιδιόκτητο φροντιστήριο στο  Άργος Ορεστικό. Το 2006 διορίστηκε ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε  πρόεδρος  του συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων  του  2ου  Δημοτικού  Σχολείου  Άργους  Ορεστικού και αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Καστοριάς. Είναι  ταμίας της  Εκκλησιαστικής  Επιτροπής  του  Ι.Ν.  Αγίας  Τριάδος  Νοστίμου, και γ.γ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς. Είναι  παντρεμένος  με την Κατερίνα  Μεσάικου,  δασκάλα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και  έχει  τρία  παιδιά.

ΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Γιος του Γιώργου και της Θάλειας Βακοπούλου. Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς. Διατηρεί γραφείο στην Καστοριά, αλλά συνεργάζεται και με το δικηγορικό γραφείο του πεθερού του, Μενέλαου Τζέλη, όπου εργάζεται και η σύζυγός του, Μαρία. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων. Ο Οργανισμός είναι Μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ο.Η.Ε. (UNAcademicImpact), κατέχει Ειδική Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Ο.Η.Ε. (ECOSOC – UN) και αποτελεί Μέλος του Διεθνούς Δικτύου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Παιδιών.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΣΙΚΕΡ)

Γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Παντρεύτηκε με την Ελευθερία Τσόκου και απέκτησαν δύο παιδιά. Γεωπόνος Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου από το 2010 με τον οποίο και διετέλεσε Αντιδήμαρχος καθημερινότητας. Μέλος του Κυνηγητικού Συλλόγου και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΣΜΙΞΗ» Άργους Ορεστικού.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Α.Π.Θ. και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1998. Γεννήθηκε το 1970 στο Άργος Ορεστικό όπου και κατοικεί. Επί σειρά ετών (1999-2010) εργάστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καστοριάς. Από το 2011 υπηρετεί στο τμήμα έκδοσης οικοδομικών αδειών της διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Καστοριάς. Είναι νυμφευμένος με την Ελισάβετ (Βέτα) Κανδάκια, ιδιωτική υπάλληλο σε προνοιακή δομή στην πόλη της Καστοριάς, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Πολυτίμη και τη Γεωργία.

ΖΕΖΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό όπου πήγε σχολείο και τελείωσε το Λύκειο. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σαν έφεδρος αξιωματικός τεθωρακισμένων στη Σάμο και στην Καστοριά. Είναι τελειόφοιτος της Σχολής Δασοφυλάκων Καρπενησίου και υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς από το 1993. Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Ορεστικού με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου και από το 2017 είναι Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας.

ΖΟΥΡΜΠΙΔΟΥ ΚΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Καστοριά τον Δεκέμβριο του 1978 και κατοικεί μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι κόρη του Γεωργίου Ζουρμπίδη και της Σοφίας ( Μπουμπού) Κεχαϊδου. Είναι παντρεμένη με τον Κύρου Γεώργιο και μητέρα δύο παιδιών. Από το 1995 δραστηριοποιείται στον χώρο λογιστικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών.

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΛΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Γεννήθηκε στο Διαλεκτό Καστοριάς και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι  Δικαστική Υπάλληλος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καστοριάς. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Λαλά, ο οποίος είναι υπάλληλος του Δήμου Άργους Ορεστικού και έχει αποκτήσει δύο γιους τον Αριστείδη και τον Ιωάννη Χρήστο.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1975 στο Άργος Ορεστικό όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο. Είναι Δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς.

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Η Χρύσα Κοσμίδου είναι κόρη του αείμνηστου Πολιτικού Μηχανικού Κοσμά Κοσμίδη και της συντ. Eφοριακού Νανάς Ντέλη. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Από το 2008 ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία και πλέον αρθρογραφεί στην καθημερινή εφημερίδα Ορίζοντες. Από τον Σεπτέμβρη του 2017 εργάζεται ως Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Το 2009 βραβεύτηκε από το Α.Π.Θ. για την κοινωνική της προσφορά.

ΛΙΟΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1978 στο Άργος Ορεστικό, όπου και κατοικεί σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Εργάστηκε στην εκπόνηση ιδιωτικών μελετών και στον κατασκευαστικό κλάδο σε θέση υπεύθυνου εργοταξίου. Από το 2009 είναι υπάλληλος της Πολεοδομίας Καστοριάς στο τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών. Είναι Γ. Γραμματέας του Τοπικού Τμήματος Καστοριάς του Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, με ενεργό συμμετοχή στη θεατρική ομάδα του Συλλόγου.

ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννηθείσα το 1989 στην Καστοριά. Μόνιμη κάτοικος Άργους Ορεστικού. Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική και Ορθοπαιδική Χειρουργική από τον Μάιο του 2013 έως τον Δεκέμβριο του 2014 στο Γ.Ν Καστοριάς. Υπηρέτηση ως αγροτικός ιατρός από τον Μάρτιο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2015  στο ΠΕΔΥ-Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, ΠΕΔΥ-ΠΙ Οινόης. Ειδίκευση στην Ορθοπαιδική Χειρουργική από τον Αύγουστο του 2015 έως και σήμερα στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υποψήφια Διδάκτωρ της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΜΑΥΡΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΕΧ. Πολιτικός Μηχανικός και πατέρας τριών παιδιών.

ΜΟΥΣΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΞΙΑ)

Γεννήθηκε το 1979 στην Κοζάνη και κατάγεται από το Αμπελοχώρι Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Δημητρίου και μητέρα τριών παιδιών. Έχει εργασθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 2001 ασχολείται με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων και από το 2017 εργάζεται παράλληλα ως ιδιωτική υπάλληλος εταιρίας security. Είναι εν ενεργεία εκπρόσωπος της Τ.Κ. Αμμουδάρας, με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Από το 2013 είναι Γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής του Δήμου Άργους Ορεστικού με πλούσια αγροτική συνδικαλιστική δράση.

ΜΟΥΤΖΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Γεννήθηκε το 1966 και κατοικεί μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού. Από το 2001 απασχολείται σε βιβλιοπωλείο της πόλης.
Με τον σύζυγό της, τον γουνοποιό Καραγιάννη Πασχάλη, απέκτησε ένα γιο, πτυχιούχο του τμήματος Ηλεκτρονικής. Δραστηριοποιείται από το 2009 στον Συλλόγο  Μικρασιατών «Η ΚΥΖΙΚΟΣ» από τη θέση της  γραμματέως και στο Σύλλογο «Η ΡΟΔΑΝΗ» ως μέλος του Δ.Σ. Προσφέρει  και θα συνεχίσει να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

ΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού. Τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, παίρνοντας πτυχίο παρασκευάστριας ιατρικών εργαστηρίων, καθώς και το ΤΕΕ Καστοριάς στην ίδια ειδικότητα. Εργάστηκε ως παρουσιάστρια, αρχισυντάκτρια και ρεπόρτερ στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Καστοριάς Castor Channel, στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού ως παρασκευάστρια και το 2005 στο ΙΚΑ Καστοριάς ως διοικητική υπάλληλος. Το 2007 (μετά από διαγωνισμό ΑΣΕΠ) διορίστηκε στην Τράπεζα  Πειραιώς, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.

ΜΠΕΛΟΝΑΚΗ ΠΡΩΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής, και υπηρετεί στο 3ο Δημ. Σχολ. Άργους Ορεστικού. Διατελεί Πρόεδρος στον Όμιλο Αντισφαίρισης-Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού. Αποτελεί ενεργό και ιδρυτικό μέλος σε αθλητικούς, πολιτιστικούς, λαογραφικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους. Από το 2010 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού από το 2014 έως το 2018. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Πρώιο από τον Γέρμα κι έχει δύο παιδιά, τον Ιωάννη και τη Σοφία.

ΜΠΟΥΜΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης στα Ιωάννινα και φοιτήτρια του τμήματος Νηπιαγωγών στην ίδια πόλη. Είναι τελειόφοιτη μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Manedu (management of education) στην Κοζάνη και αποτελεί εκλεγμένο μέλος της Διιδρυματικής επιτροπής διοίκησης. Ανήκει στην πολυεθνική ομάδα του «Talentire», που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού με βάση της έδρας το Παρίσι. Έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών επάνω στη μέθοδο του pilates και εργάζεται σε μεγάλο, σύγχρονο γυμναστήριο του Άργους Ορεστικού στο ανάλογο αντικείμενο.

ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1969 στην Αμμουδάρα Καστοριάς και διαμένει στις εργατικές κατοικίες Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Μπουρινάρη και πατέρας 4 παιδιών. Έχει εργαστεί ως γουνεργάτης, ιδιωτικός υπάλληλος καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης, super market και εταιρειών εμπορίας τροφίμων, ενώ σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει έντονη κοινωνική δράση. Είναι μέλος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Άργους Ορεστικού, του Συλλόγου Φίλων Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού, του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Καστοριάς και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδάρας.

ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΤΣΕΓΑΣ)

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1981 και κατοικεί στην Αμμουδάρα Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Πόζογλου και πατέρας ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος του ΤΕΕ, της κατεύθυνσης υπαλλήλων διοίκησης κα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως παραγωγός φασολιών. Είναι πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδάρας και Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Διατελεί Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου από το 2017. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2011 και το 2014. Υπηρέτησε τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. Είναι διδάκτορας Παιδαγωγικής και Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού τα τελευταία οχτώ έτη. Έχει σημαντικό συγγραφικό και επιστημονικό έργο και έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων. Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών ενώσεων. Γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στην Ασπροκκλησιά. Διαμένει με τη σύζυγό του Φανή Σαμαρά και τις δύο κόρες τους στο Άργος Ορεστικό.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννήθηκε  στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας το 1975. Σε ηλικία 5 ετών ήρθε στο Άργος Ορεστικό, από το οποίο και κατάγεται. Σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία. Εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤ3, ALPHA, TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης (FM100), σε εφημερίδες (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ) και σε διαδικτυακές ενημερωτικές σελίδες (ereportaz.grsentra.com.gr). Επί 15 συναπτά έτη παρουσιάζει το Πρωτοχρονιάτικο Αργείτικο Καρναβάλι. Έχει στενή συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς κι έχει αρθρογραφήσει πολλάκις για τα ήθη και έθιμα του τόπου.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

Κατάγεται από τη Λάγκα Άργους Ορεστικού και είναι μητέρα 3 παιδιών. Είναι ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, καθηγήτρια αγγλικών σε ΙΕΚ και σε ΚΔΒΜ στην Καστοριά. Έχει εκδώσει πέντε βιβλία για την αγγλική γλώσσα. Έχει εκλεγεί δύο φορές Πρόεδρος στην Κοινότητα Λάγκας, ενώ για 30 και πλέον χρόνια υπήρξε μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Λαγκιωτών. Παράλληλα έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΒΙΚΥ)

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού. Είναι πρόεδρος του Λ.Ο. ΑΡΓΕΣΤΑΙ επί σειρά ετών. Είναι μητέρα δύο αγοριών, του Στέργιου που σπουδάζει στο Πολυτεχνείο – Τμήμα Μηχανολόγων-Μηχανικών και του Γιώργου που σπουδάζει Τεχνολόγος Τροφίμων.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ν. Καστοριάς και αργότερα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους Ορεστικού. Εργάστηκε ως γυμνάστρια σε διάφορους τοπικούς συλλόγους, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού και έως σήμερα σε ιδιωτικό γυμναστήριο. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού γραφής Braille και Νοηματικής Γλώσσας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

ΤΑΤΣΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1982 και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Σπούδασε οικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές στα διεθνή οικονομικά στην Θεσσαλονίκη και στο Ρότερνταμ αντίστοιχα. Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή και του ασφαλιστικού συμβούλου από το 2013 στην πόλη της Καστοριάς και από το 2019 στο Άργος Ορεστικό. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου. Διετέλεσε για την διετία 2017-2018 αντιδήμαρχος οικονομικών και σήμερα εκτελεί χρέη προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο.

ΤΟΤΟΝΙΔΟΥ ΗΣΑΪΑ (ΣΑΣΑ)

Γεννήθηκε το 1974 στο Άργος Ορεστικό, όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Νεστραμιώτη και μητέρα δύο κοριτσιών. Ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού και το 1993 εισήλθε στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά και τώρα υπηρετεί στο Γραφείο Ταυτοτήτων του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού.

ΦΙΛΙΑΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από το Λύκειο της πόλης μας και είναι πατέρας δύο παιδιών. Δραστηριοποιείται στο χώρο της γουνοποιίας διατηρώντας εργαστήριο επεξεργασίας γούνας στο Άργος Ορεστικό. Για αρκετά χρόνια συμμετείχε δυναμικά στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μέσα από σχολικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και από το 2018 είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού.

ΧΑΡΙΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Απόφοιτος του ΤΕΕ Άργους Ορεστικού – τμήμα πληροφορικής. Σπούδασε τεχνικός μαγειρικής τέχνης και εργάστηκε ως μάγειρας σε εστιατόρια και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκε στην αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel, φτάνοντας μέχρι τον βαθμό του sous chef. Από το 2010 έως το 2013 εργάστηκε στο εστιατόριο kalita της Μυκόνου ως sous chef και παράλληλα υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης της Mykonos Concierge. Είναι υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρεία ηλεκτροφωτιστικών του νομού Καστοριάς. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1971 στη Γερμανία. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό και αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και υπηρετεί στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του νομού Καστοριάς.  Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο. κατά τα έτη 2011 και 2012. Από το 2013 έως το 2014 και από το 2018 έως σήμερα διατελεί Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης. Ζει μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Θεοδωρίδου και πατέρας τριών παιδιών.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Γεννήθηκε στη Μηλίτσα Καστοριάς το 1959. Ασχολείται με την γεωργοκτηνοτροφία. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπατσόγλου και Αντιδήμαρχος Ίωνα Δραγούμη τη διετία 2013-2014. Είναι παντρεμένος με την Σταμπουλτζή Κωνσταντίνα και πατέρας τριών παιδιών.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Γεννήθηκε το 1969 στους Αμπελόκηπους Καστοριάς, όπου και διαμένει μέχρι  σήμερα. Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού με Πιστοποιητικά Σπουδών στις Δημόσιες Σχέσεις, την Επικοινωνία, το Marketing και τη Διαφήμιση και Επιμόρφωση σε θέματα Καινοτομίας – Επιχειρηματικότητας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με διαχρονική δράση σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Παντρεμένος με την Φωτεινή Ματσουλιάδου από το Νόστιμο Καστοριάς και πατέρας δύο παιδιών.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1964 στην Καστοριά και κατοικεί στο Κωσταράζι. Είναι παντρεμένος με την Αγνή Μανώλη και πατέρας δύο παιδιών. Ασχολείται με την Γουνοποιία και με το τραγούδι. Έχει διατέλεσει Κοινοτικός Σύμβουλος Κωσταραζίου από το 1991 έως το 1994, Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Κωσταραζίου από το 2003 έως το 2006 και Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου από το 1998 έως το 2000.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Μηλίτσα το 1977, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος την Κωνσταντίνα Παυλίδου από τα Λακκώματα και πατέρας δύο παιδιών του Νικόλα και του Πασχάλη. Είναι απόφοιτος Λυκείου και έχει πτυχίο Μηχανικού Αυτοκινήτων από τον ΟΑΕΔ Κοζάνης. Εργάζεται ως μηλοπαραγωγός. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου και από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου.

ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1961 στη Μολόχα Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με την Παπαδοπούλου Γεωργία και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται στο ΚΤΕΟ Καστοριάς. Διετέλεσε τέσσερα χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος Βογατσικού και τέσσερα χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος του Ίωνα Δραγούμη. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής από το 2014 έως το 2017.

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στον Γέρμα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικού Σχεδιασμού (ΤΕ) Κοζάνης. Υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου “Νέων Γέρμας”, του Πολυσυλλόγου Ίωνος Δραγούμη και του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ). Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κωσταραζίου.

ΜΠΛΙΑΓΚΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΛΥ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βογατσικό Καστοριάς. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Παπουλίδη (εκπαιδευτικό) και έχουν δύο παιδιά, τον Μπάμπη και το Γιάννη. Πτυχιούχος στον «Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ.  Τα τελευταία εννιά χρόνια ασχολείται με δράσεις που αφορούν την ιστορία. Παρακολουθεί ταυτόχρονα μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια ιστορία. Στόχος της είναι να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού και της ομορφιάς του τόπου μας.

ΝΑΤΣΟΥΛΗ ΑΓΝΟΥΛΑ (ΑΓΝΗ)

Γεννήθηκε το 1975 στο Κωσταράζι, όπου και κατοικεί με την κόρη της. Είναι πτυχιούχος του ΑΤΕΙ Λάρισας, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων, Πιστοποιημένη Εκπαιδευτικός Ενηλίκων – Εκπαιδευτική Επάρκεια ΕΟΠΠΕΠ και τελειόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας του τμήματος Νηπιαγωγών. Εργάζεται στο ΔΙΕΚ Καστοριάς ως εκπαιδευτικός. Κατά το παρελθόν εργάσθηκε ως υπάλληλος υποδοχής σε ξενοδοχεία και από το 2008 εργάσθηκε ως εκπαιδευτικός στις σχολές μαθητείας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καστοριάς και στα ΔΙΕΚ Καστοριάς, Γρεβενών και Πτολεμαΐδας.

ΤΖΗΚΑ ΔΟΛΛΑ ΒΑΪΑ

Γεννήθηκε στο Κωσταράζι. Είναι παντρεμένη με τον Τζήκα Ζήση, συνταξιούχο ΔΥ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και έχουν δύο κόρες, πτυχιούχες ανωτάτης εκπαίδευσης. Παραμένει νοικοκυρά. Διετέλεσε μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και της Ένωσης Γονέων Καστοριάς. Από το 2008 έως το 2010 υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κωσταραζίου «Διαμαντόνυφη», του οποίου είναι εκλεγμένη πρόεδρος τις τρεις τελευταίες διετίες μέχρι και σήμερα, υπηρετώντας με ζήλο και συνέπεια τους σκοπούς και τους στόχους του με αξιοσημείωτη επιτυχία.

ΤΡΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Γεννήθηκε το 1984. Μεγάλωσε και κατοικεί στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας -τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης. Από το 2005 εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής-φοροτέχνης. Διατηρεί με τον αδερφό του  αγροτική επιχείρηση παραγωγής οπωροκηπευτικών προϊόντων με πώληση σε λαϊκές αγορές. Ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής με προσφορά σε αρκετές ομάδες και ως διοικητικό στέλεχος στην ομάδα του χωριού του. Από το 2014 είναι πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπελοκήπων εκλεγμένος με την νυν δημοτική αρχή.

ΤΣΙΟΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1991 και είναι παντρεμένος με τη Διαμαντούλα Χαστά. Φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο, στο Επαγγελματικό Λύκειο και στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού. Για δέκα χρόνια συμμετείχε στη Φιλαρμονική του Δήμου Άργους Ορεστικού και στη στρατιωτική μπάντα κατά τη διάρκεια της θητείας του. Εδώ και έξι χρόνια διατηρεί αγροτική επιχείρηση παραγωγής ζωοτροφών με έδρα τον Γέρμα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.