Παράσταση: “Το κορίτσι της Δύσης”- The MET Live in HD στο ΤΕΙ της Καστοριάς

Παράσταση: “Το κορίτσι της Δύσης”- The MET Live in HD στο ΤΕΙ της Καστοριάς

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά το «Σαμψών και Δαλιδά» με το συγκλονιστικό δίδυμο πρωταγωνιστών της Elīna Garanča και του Roberto Alagna, παρουσιάζει «Το Κορίτσι της Δύσης» το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 19:55.

Σε αυτό το ρομαντικό έπος της Άγριας Δύσης ένα ακόμα κορυφαίο δίδυμο πρωταγωνιστών έρχεται να μας καθηλώσει. Η σοπράνο Eva-Maria Westbroek εμφανίζεται στο ρόλο της Μίνι, της φλογερής πιστολέρο ηρωίδας του Puccini. Στο πλευρό της ο φημισμένος τενόρος Jonas Kaufmann, ο οποίος κάνει την πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση του στο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, στο ρόλο του παράνομου Ντικ Τζόνσον. Ο βαρύτονος Željko Lučić είναι ο άγρυπνος σερίφης Τζακ Ρανς. Διευθύνει ο Marco Armiliato.

«Το Κορίτσι της Δύσης» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Metropolitan Opera στις 10 Δεκεμβρίου 1910 υπό τη διεύθυνση του Αρτούρο Τοσκανίνι, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και έκτοτε καθιερώθηκε στις περισσότερες σκηνές όπερας. Χαρακτηριστικό της είναι ότι ενώ πρόκειται για μια πολύπαθη ιστορία αγάπης γεμάτη πάθη και βία, στο τέλος της παράστασης δεν υπάρχει ούτε ένας νεκρός. Αντίθετα, ο έρωτας της ωραίας και ατίθασης ιδιοκτήτριας σαλούν Μίνι για τον επικηρυγμένο τυχοδιώκτη Ντικ Τζόνσον θριαμβεύει.

Το δίκτυο συνεργαζόμενων αιθουσών της Met στην Ελλάδα αποτελείται από τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού. Με μεγάλη χαρά το δίκτυο αιθουσών της Met στην Ελλάδα υποδέχεται το K–CINEPLEX Λεμεσού, όπου θα φιλοξενούνται στο εξής επιλεγμένες προβολές από τις φετινές παραστάσεις.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 957, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, ισχύει για 15 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Η παράσταση θα προβληθεί  με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Καστοριάς Ορεστειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων,  δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com ή ακολουθήστε τον επίσημο λογαριασμό MetinGreece στο Facebook.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10/2018 ΣΤΙΣ 19:55

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.