Πανέτοιμος ο Δήμος Καστοριάς για την εύρυθμη και ασφαλή επαναλειτουργία των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Πανέτοιμος ο Δήμος Καστοριάς για την εύρυθμη και ασφαλή επαναλειτουργία των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου επαναλειτουργούν τα Λύκεια του Δήμου μας και ο Δήμος Καστοριάς έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες κι έχει φροντίσει για την εύρυθμη και ασφαλή επανέναρξη των μαθημάτων. Ταυτόχρονα είναι σε διαρκή συνεργασία με τους επικεφαλής της Εκπαιδευτικής Κοινότητας για να παρέμβει άμεσα όποτε χρειαστεί και με όποια μέσα διαθέτει.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς,επισκέφθηκε σήμερα τα Λύκεια της πόλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λάζαρο Ζήση, προκειμένου να διαπιστώσει επί τόπου αν όλα είναι έτοιμα για τη Δευτέρα, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να είμαστε πάντοτε δίπλα στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Για τη διατήρηση των συνθηκών υγιεινής στο νέο πλαίσιο λειτουργίας, όλα τα κτίρια είναι απολυμασμένα, θα υπάρχει διαρκώς σχολαστικός καθαρισμός από το προσωπικό καθαριότητας, όλες οι αίθουσες έχουν ήδη επάρκεια αντισηπτικών και άλλων σχετικών υλικών, έτσι ώστε μαθητές και καθηγητές να είναι προστατευμένοι και ασφαλείς σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Γιάννης Κορεντσίδης, ευχόμενος σε όλους καλή δύναμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.