ΠΑΜΕ Καστοριάς: Συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΠΑΜΕ Καστοριάς: Συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 αγωνιστικά. Πέρασαν 43 χρόνια από τον ξεσηκωμό του λαού, των εργατών, των φοιτητών, των μαθητών ενάντια στην αμερικανοστήριχτη χούντα των συνταγματαρχών.

Παρόλα αυτά τα συνθήματα ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ και ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Την ώρα που βλέπουμε καθημερινά τα αποτελέσματα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράκ κτλ. βλέπουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να εμπλέκουν ακόμα περισσότερο την χώρα και τον λαό στα σχέδιά τους.

Εμπνεόμαστε από την εξέγερση του πολυτεχνείου και δίνουμε μια απάντηση στα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης –ΕΕ –θεσμών, που λεηλατούν και καταστρέφουν την ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία, συλλόγους, επιτροπές αγώνα, λαϊκές επιτροπές, να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια συνολικά στη βάρβαρη εκμεταλλευτική πολιτική κυβέρνησης- κουαρτέτου- κεφαλαίου , να βάλουμε τις βάσεις να περάσουμε στην αντεπίθεση για να μπορέσουμε τον πλούτο που παράγουμε να τον αξιοποιήσουμε για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας.

ΠΑΜΕ Καστοριάς

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 απέναντι από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς

Leave a Reply

Your email address will not be published.