Ο ΣΚΑΪ κόβει ήχο από βίντεο και το “πουλάει” σαν πλάνο από κάμερα αστυνομικού

Ο ΣΚΑΪ κόβει ήχο από βίντεο και το “πουλάει” σαν πλάνο από κάμερα αστυνομικού

Από ό,τι φαίνεται, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Μετά το «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη στον αέρα από τον Δημήτρη Οικονόμου, που θίχτηκε όταν η πρώτη μετέφερε την εξαιρετική ιδέα των αστυνομικών σε πορεία της Νέας Σμύρνης, να ντοπάρουν το ηθικό τους με ένα «πάμε να τους γ@μήσουμε, πάμε να τους σκοτώσουμε», τώρα ο σταθμός μεταφέρει βίντεο τραβηγμένο από δημοσιογράφο, ως βίντεο από την ενσωματωμένη κάμερα σε στολή αστυνομικού. Κάτσε, ΤΗΝ ΠΟΙΑ;

Από σήμερα το πρωί, εκκενώθηκε βίαια κατάληψη στο ΑΠΘ, προσήχθησαν 33 άτομα. Στο μεταξύ, η κατάληψη ήδη πήγαινε για αυτοδιάλυση με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Δημήτρη Μαυροσκούφη να έχει ήδη ενημερωθεί από χθες το βράδυ για την απόφαση των φοιτητών να σταματήσουν την κατάληψη. Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία έδειξε εξαιρετικό ζήλο να εμπλακεί, ενώ στο σενάριο εντάχθηκαν από ελικόπτερα, μέχρι χρήση χημικών και κάποιες από τις συλλήψεις φαίνεται να έγιναν από αστυνομικούς με πολιτικά και μάσκες.

Την επιχείρηση κάλυψαν και διάφοροι δημοσιογράφοι, ένας εκ των οποίων και ο Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης, ο οποίος μάλιστα ανέβασε και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο φαίνεται να τον κυνηγούν αστυνομικοί με εξαιρετικά άγριες διαθέσεις και εκείνος να τους εξηγεί πανικόβλητος πως είναι δημοσιογράφος. Ευτυχώς σε ένα σημείο φαίνεται να τους έπεισε και έτσι σταμάτησαν το λυσσασμένο κυνηγητό και του ζήτησαν να φύγει.

Στο μεταξύ, ο ΣΚΑΪ, γιατί ΣΚΑΪ είναι, πήρε το εν λόγω βίντεο στο οποίο ακούγεται το όνομα του δημοσιογράφου, έβγαλε τον ήχο και μετέφερε πως πρόκειται για πλάνο από κάμερες που φέρουν πάνω τους οι αστυνομικοί. Ναι, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, μην το ψάχνουμε.

Ο δημοσιογράφος, Α.Λιτσαρδάκης, πάντως, ο οποίος εργάζεται στο omniatv, ανακοίνωσε πως θα προβεί σε κάθε σύννομη ενέργεια κατά του ΣΚΑΪ και του Δημήτρη Οικονόμου για την κακόβουλη παραποίηση του υλικού.

ΣΚΑΪ αφού.

Πηγή: provocateur.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.