Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καστοριά για την εκδήλωση δημόσιας συζήτησης που πραγματοποιεί ο Κύκλος Ιδεών στην πόλη μας.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, με τον οποίο γνωρίζονται από ετών, για την υποδοχή στο Ιερό Επισκοπείο της Καστοριάς και συζήτησε μαζί του διάφορα κοινού ενδιαφέροντος κοινωνικά και εκκλησιαστικά ζητήματα, των οποίων ο κ. Βενιζέλος είναι ιδιαίτερος γνώστης.

Επίσης ευχήθηκε στον κ. Σεραφείμ για τη συμπλήρωση 20 χρόνων αρχιερατικής διακονίας στην ιστορική και βυζαντινή των Καστοριέων Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την επίσκεψή του στον Επίσκοπο της ακριτικής Επαρχίας μας και του μετέφερε τα προβλήματα της περιοχής. Του ευχήθηκε δε να του χαρίζει ο Κύριός μας υγεία και δύναμη στο έργο του.

Τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν η σύζυγός του, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Καστοριάς, στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.