Ολ. Τελιγιορίδου σε Βορίδη: Οποιος θέλει φιέστες να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων

Ολ. Τελιγιορίδου σε Βορίδη: Οποιος θέλει φιέστες να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων

“Από κάτι τέτοια “μεγαλοστελέχη” σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια” έγραψε η Ολυμπία Τελιγιορίδου, σχολιάζοντας την απάντηση “πηγών” του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που κάνουν λόγο για “κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ”!!!

Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ απαντά στην δημοσίευσή μου για το κόστος της κοπής της βασιλόπιτας λέγοντας πως είναι μια προσφορά προς τους εργαζόμενους του υπουργείου, που στοίχισε 12.000 ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.

Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε.

Από κάτι τέτοια “μεγαλοστελέχη” σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια” έγραψε η Ολυμπία Τελιγιορίδου, σχολιάζοντας την απάντηση “κύκλων” του Υπουργείου στη δημοσίευσή της για την πρωτοχρονιάτικη πίτα των 12.000 του Μάκη Βορίδη.

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν «κύκλοι» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων, χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του, για να κάνει μικροπολιτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συμπολιτευτικά μέσα, τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, ένα ποσό το οποίο κύκλοι του υπουργείου χαρακτηρίζουν «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους, που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας».

Πηγές του υπουργείου προσθέτουν μάλιστα ότι, κατ’ αυτόν τον τρόπο και ελλείψει δημοσιονομικής δυνατότητας, αποδίδονται οφειλόμενα προς τους εργαζόμενους. Τονίζουν, δε, ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του πνεύματος συνεργατικότητας που αποδεδειγμένα προωθεί ο υπουργός, Μάκης Βορίδης.

http://www.avgi.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.